xfce4-volumed crashed with SIGFPE in __libc_start_main()

Bug #598005 reported by Frank Arnold on 2010-06-24
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xfce4-volumed (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: xfce4-volumed

I did a lets use files without installing of XUbuntu 10.04. And all went well seems like every thing is running. But I got the xfce4 crashed. When I looked up under help for release I'm using it says Xubuntu 9.10. But I'm using the Xubuntu 10.04 iso CD.

What I expected to happen every thing load and work out of the box.

What happen every thing works but xfce4 crashed. (I don't know any thing about xfce, so the last question and this one is kind of hard to answer)

I'm using a system as noted

Toshiba
Satellite A105-S4094
2gig ram
Duo Processor T2250
120 gig HD

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: xfce4-volumed 0.1.8-1ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-21.32-generic 2.6.32.11+drm33.2
Uname: Linux 2.6.32-21-generic i686
Architecture: i386
Date: Thu Jun 24 00:11:46 2010
ExecutablePath: /usr/bin/xfce4-volumed
LiveMediaBuild: Xubuntu 10.04 "Lucid Lynx" - Release i386 (20100429)
ProcCmdline: /usr/bin/xfce4-volumed
ProcEnviron:
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
Signal: 8
SourcePackage: xfce4-volumed
StacktraceTop:
 ?? ()
 ?? ()
 ?? ()
 __libc_start_main () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
 ?? ()
Title: xfce4-volumed crashed with SIGFPE in __libc_start_main()
UserGroups: adm admin cdrom dialout lpadmin plugdev sambashare

Frank Arnold (frog98146) wrote :
visibility: private → public

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make Ubuntu better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #447209, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

tags: removed: need-i386-retrace
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers