Wrong color in xfce4-sensors panel bar

Bug #1271979 reported by Sergio Benjamim on 2014-01-23
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xfce4-sensors-plugin (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

I configured xfce4-sensors panel, and sometimes it shows wrong color in the temperature bar. The expected behavior is: at low temperatures, it has to be green, but it turns yellow. So, if the temperatures grows it turns like:

yellow --> green --> yellow again --> red (very hot!!!)

But the expected behavior:

green --> yellow again --> red (very hot!!!)

Take a look at the pictures.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: xfce4-sensors-plugin 1.2.5-2
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.13.0-5.20-generic 3.13.0
Uname: Linux 3.13.0-5-generic x86_64
ApportVersion: 2.13.1-0ubuntu1
Architecture: amd64
Date: Thu Jan 23 17:48:23 2014
InstallationDate: Installed on 2014-01-09 (14 days ago)
InstallationMedia: Xubuntu 14.04 LTS "Trusty Tahr" - Alpha amd64 (20140109)
ProcEnviron:
 LANGUAGE=fr_FR
 TERM=xterm
 PATH=(custom, no user)
 LANG=fr_FR.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: xfce4-sensors-plugin
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Sergio Benjamim (sergio-br2) wrote :
Sergio Benjamim (sergio-br2) wrote :
Ubuntu QA Website (ubuntuqa) wrote :

This bug has been reported on the Ubuntu Package testing tracker.

A list of all reports related to this bug can be found here:
http://packages.qa.ubuntu.com/qatracker/reports/bugs/1271979

tags: added: package-qa-testing
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers