xendomains init script has error

Bug #208300 reported by Matt Saunders
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xen-3.2 (Ubuntu)
Fix Released
Undecided
Unassigned

Bug Description

Description: Ubuntu hardy (development branch)
Release: 8.04

When using the init.d script to stop Xen domains, the following error occurs:

root@dolphu:/etc/modprobe.d# /etc/init.d/xendomains stop
Shutting down Xen domains:cut: fields and positions are numbered from 1
Try `cut --help' for more information.
cut: fields and positions are numbered from 1
Try `cut --help' for more information.
 * [done]

Changing the first invocation of "cut" in that script from -c0 to -c1 appears to fix it - though I'm a Xen n00b so I can't be sure of that.

Related branches

Revision history for this message
evenit (evenit) wrote :

I have the same symptoms on a freshly installed Hardy dom0.
However, I think you should not just changer -c0 to -c1, but shift the whole range :

- line 184 : "c0-c17" becomes "-c1-c18"
- line 186 : "-c18-" becomes "-c19-"

Revision history for this message
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package xen-3.2 - 3.2.0-0ubuntu10

---------------
xen-3.2 (3.2.0-0ubuntu10) hardy; urgency=low

  * debian/xen-utils-3.2.xendomains.init
    - fix cut in the init script. (LP: #208300)
  * debian/xen-utils-3.2.install (LP: #201765)
    - fixed missing /etc/xen/qemu-ifup
  * debian/patches/xen-ubuntu-fixes.diff
    - Added fixes from xen-3.1
  * debian/xen-utils-3.2.xend.init
    - Disable loading of modules since they are builtin into the kernel.

 -- Chuck Short <email address hidden> Thu, 03 Apr 2008 15:28:08 -0400

Changed in xen-3.2:
status: New → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  
Everyone can see this information.

Other bug subscribers