XChat become unresponsive when connection to server is lost.

Bug #622120 reported by Gursimran singh on 2010-08-22
20
This bug affects 4 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
xchat (Ubuntu)
Low
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: xchat

XChat does not report when internet connection is lost, like for example- when the connection is lost due to logging or some other reason. Whatever I type will be displayed on the messages windows but there will be no response from other user, only after some time I realise that the connection is lost, then i have to reconnect after getting the internet working.

It should prompt when I try to send message, when there is no internel connection and not stay like dumb..

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: xchat 2.8.6-4ubuntu5
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-24.41-generic 2.6.32.15+drm33.5
Uname: Linux 2.6.32-24-generic i686
NonfreeKernelModules: nvidia
Architecture: i386
Date: Sat Aug 21 13:44:01 2010
InstallationMedia: Ubuntu 9.10 "Karmic Koala" - Release i386 (20091028.5)
ProcEnviron:
 LANG=en_IN
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: xchat

Gursimran singh (simar) wrote :
Gursimran singh (simar) on 2010-11-05
Changed in xchat (Ubuntu):
importance: Undecided → Low
Vibhav Pant (vibhavp) on 2012-02-28
Changed in xchat (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Bence Lukács (lukacs-bence1) wrote :

This bug still exist in Precise.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers