FAQ URL outdated

Bug #415524 reported by Rolf Leggewie on 2009-08-18
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
wvdial (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: wvdial

$ sudo wvdialconf
[...]
Sorry, no modem was detected! Is it in use by another program?
Did you configure it properly with setserial?

Please read the FAQ at http://open.nit.ca/wiki/?WvDial

If you still have problems, send mail to <email address hidden>.

The URL given is no longer operational, it seems.

Related branches

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package wvdial - 1.61-2

---------------
wvdial (1.61-2) unstable; urgency=low

  * New upstream release in unstable:
    + FAQ URL updated (LP: #415524).
  * Updated manpage pon.wvdial.1
  * Prevent ftbfs with binutils-gold and gcc 4.5 (Closes: #608018, #609573).

wvdial (1.61-1) experimental; urgency=low

  * New maintainer (Closes: #488005).
  * Ack l10n NMU
    (Closes: #398242, #415501, #449384, #457705, #472084, #472508, #474625).
  * Bumped to debhelper 7 compatibility levels
  * Switched to format 3.0 (quilt)
  * Removed patch from Andrey Vihrov which is applied upstream (#555035)
  * Added debian/watch
  * debian/rules:
    + Check Makefile if it exists
    + Add install target
    + Add ./configure in build-stamp target
  * debian/control:
    + Add Homepage field
    + Bump Standars-Version to 3.9.1
  * debian/config:
    + use 'which' instead of 'type'
  * debian/wvdial.templates:
    + use colons
    + change type error the template wvdial/passphrases_mismatch

 -- Artur Rona <email address hidden> Tue, 11 Jan 2011 23:23:23 +0000

Changed in wvdial (Ubuntu):
status: New → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers