package whoopsie 0.2.39 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 100

Bug #1386852 reported by Sam T.G. on 2014-10-28
82
This bug affects 16 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
whoopsie (Ubuntu)
High
Unassigned

Bug Description

loading Ubuntu 14.10 on chromebook - whoopsie fails to install in script and then also reports error on startup

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 14.10
Package: whoopsie 0.2.39
Uname: Linux 3.4.0 x86_64
ApportVersion: 2.14.7-0ubuntu8
Architecture: amd64
Date: Tue Oct 28 19:02:43 2014
Df:

DuplicateSignature: package:whoopsie:0.2.39:subprocess installed post-installation script returned error exit status 100
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 100
RelatedPackageVersions: apport-noui N/A
SourcePackage: whoopsie
Title: package whoopsie 0.2.39 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 100
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Sam T.G. (samtheegreat) wrote :
tags: removed: need-duplicate-check
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in whoopsie (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Changed in whoopsie (Ubuntu):
importance: Undecided → High
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers