Image fails to start try/install screen

Bug #1357702 reported by Elfy on 2014-08-16
18
This bug affects 4 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
virtualbox (Ubuntu)
High
Unassigned

Bug Description

Booting daily image.

just catch "Failed to start user service" on screen before it tries to reach tty7

tty7 doesn't show try/install screen

need to change to tty1 then back to tty7 to show screen

Only appears to be vm issue - using virtualbox

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 14.10
Package: syslinux (not installed)
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.16.0-8.13-generic 3.16.0
Uname: Linux 3.16.0-8-generic x86_64
ApportVersion: 2.14.5-0ubuntu4
Architecture: amd64
CasperVersion: 1.341
CurrentDesktop: XFCE
Date: Sat Aug 16 12:02:50 2014
LiveMediaBuild: Xubuntu 14.10 "Utopic Unicorn" - Alpha amd64 (20140816)
ProcEnviron:
 TERM=xterm
 PATH=(custom, no user)
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: syslinux
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Elfy (elfy) on 2014-08-16
description: updated
Ubuntu QA Website (ubuntuqa) wrote :

This bug has been reported on the Ubuntu ISO testing tracker.

A list of all reports related to this bug can be found here:
http://iso.qa.ubuntu.com/qatracker/reports/bugs/1357702

tags: added: iso-testing
Elfy (elfy) on 2014-08-27
description: updated

See bug 1359439 for details about the error message.

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in syslinux (Ubuntu):
status: New → Confirmed
affects: syslinux (Ubuntu) → virtualbox (Ubuntu)
Changed in virtualbox (Ubuntu):
importance: Undecided → High
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers