cu 1.07-20build1 mispackaged

Bug #584787 reported by ignik on 2010-05-24
18
This bug affects 3 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
uucp (Ubuntu)
Medium
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: cu

When package cu used *without* uucp (we not need uucp now on each computer) cu not woked correctly (data not send to serial).

Mantainer cu package *must* include next minimal lines in /etc/uucp/port

#
# Description for the TCP port - pretty trivial. DON'T DELETE.
#
port TCP
type tcp

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: cu 1.07-20build1
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-22.33-generic 2.6.32.11+drm33.2
Uname: Linux 2.6.32-22-generic i686
NonfreeKernelModules: nvidia
Architecture: i386
Date: Mon May 24 05:47:46 2010
InstallationMedia: Ubuntu 9.10 "Karmic Koala" - Release i386 (20091028.5)
ProcEnviron:
 LANGUAGE=ru_RU:ru:en_GB:en
 PATH=(custom, user)
 LANG=ru_RU.utf8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: uucp

ignik (igor-spb) wrote :
ignik (igor-spb) on 2011-01-18
Changed in uucp (Ubuntu):
status: New → Confirmed
tags: added: maverick
Koen Hendrix (koen-hendrix) wrote :

i had a problem with cu always resorting to hardware flow control on a serial line (Bug #1094278), the fix above actually solves this.

Dave Gilbert (ubuntu-treblig) wrote :

This appears to be one of the causes of bug 1094278.

Although it's not entirely obvious to me why.

Changed in uucp (Ubuntu):
importance: Undecided → Medium
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers