64bit 7.10 live cd crashes with splash boot option

Bug #186243 reported by heathenminor on 2008-01-26
2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
usplash (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

The 64bit 7.10 live cd (ubuntu and kubuntu) fail after selecting either the install option or the safe mode option. The screen just goes blank, no text or error messages.

If the splash option is removed by editing the command (F6), the live cd works. I have tested this only on the ubuntu live cd.

After installing with the ALT cd the same behaviour is observed when trying to boot the os, that is you get a blank screen. Once the splash option has been removed the os will boot.

note: when you get a blank screen, the pc appears to be locked up / frozen. Switching to a terminal (ctrl alt F1) does not work.

system specs:
intel Core2 duo 6600
2 gb ram
asus p5n-e sli motherboard
nvidia 8800 gtx
creative xfi
2405FPW monitor

unggnu (unggnu) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. This bug did not have a package associated with it, which is important for ensuring that it gets looked at by the proper developers. You can learn more about finding the right package at [WWW] https://wiki.ubuntu.com/Bugs/FindRightPackage. I have classified this bug as a bug in usplash but this particular bug has already been reported and is a duplicate of bug #147623, so it is being marked as such.
Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can add, or to see if there is a workaround for the bug.
Feel free to continue to report any other bugs you may find.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers