Failed to install using Ubuntu desktop 11.04 i386 daily image from 18th Dec

Bug #693027 reported by João Pinto on 2010-12-21
36
This bug affects 5 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
user-setup (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: ubiquity

At the end of the install an error was reported, the install was done using the live cd image from the 18h Dec, using an USB media, prepared with usb creator.

João Pinto (joaopinto) wrote :
summary: - Failture to install using Ubuntu desktop 11.04 i386 daily image from
- 18th Dec
+ Failed to install using Ubuntu desktop 11.04 i386 daily image from 18th
+ Dec
Colin Watson (cjwatson) wrote :

The relevant error appears to be:

Dec 21 14:49:51 ubuntu plugininstall.py: Traceback (most recent call last):
Dec 21 14:49:51 ubuntu plugininstall.py: File "/usr/share/ubiquity/plugininstall.py", line 1440, in <module>
Dec 21 14:49:51 ubuntu plugininstall.py: install.run()
Dec 21 14:49:51 ubuntu plugininstall.py: File "/usr/share/ubiquity/plugininstall.py", line 55, in wrapper
Dec 21 14:49:51 ubuntu plugininstall.py: func(self)
Dec 21 14:49:51 ubuntu plugininstall.py: File "/usr/share/ubiquity/plugininstall.py", line 140, in run
Dec 21 14:49:51 ubuntu plugininstall.py: self.configure_plugins()
Dec 21 14:49:51 ubuntu plugininstall.py: File "/usr/share/ubiquity/plugininstall.py", line 364, in configure_plugins
Dec 21 14:49:51 ubuntu plugininstall.py: raise install_misc.InstallStepError("Plugin %s failed with code %s" % (plugin.NAME, ret))
Dec 21 14:49:51 ubuntu plugininstall.py: InstallStepError: Plugin usersetup failed with code 32

Colin Watson (cjwatson) wrote :

In fact, that's:

Dec 21 14:49:51 ubuntu user-setup: mount: /dev not mounted already, or bad option

affects: ubiquity (Ubuntu) → user-setup (Ubuntu)
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package user-setup - 1.28ubuntu13

---------------
user-setup (1.28ubuntu13) natty; urgency=low

  * Trigger udev rather than remounting /dev (LP: #693027).
 -- Evan Dandrea <email address hidden> Thu, 13 Jan 2011 16:20:20 -0600

Changed in user-setup (Ubuntu):
status: New → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers