Comment 57 for bug 829980

I have the manufacturer correct but the line above seems 'corrupt':

POWER_SUPPLY_NAME=BAT0
POWER_SUPPLY_STATUS=Full
POWER_SUPPLY_PRESENT=1
POWER_SUPPLY_TECHNOLOGY=Li-ion
POWER_SUPPLY_CYCLE_COUNT=0
POWER_SUPPLY_VOLTAGE_MIN_DESIGN=10800000
POWER_SUPPLY_VOLTAGE_NOW=12494000
POWER_SUPPLY_CURRENT_NOW=0
POWER_SUPPLY_CHARGE_FULL_DESIGN=5800000
POWER_SUPPLY_CHARGE_FULL=5698000
POWER_SUPPLY_CHARGE_NOW=5698000
POWER_SUPPLY_MODEL_NAME=<B5>M09H56
POWER_SUPPLY_MANUFACTURER=PANASONIC
SEQNUM=1231

The <B5> seems odd.

On Fri, Mar 09, 2012 at 09:53:23PM -0000, ronny wrote:
> I just run into this issue on a Dell Inspiron 6400 with a spare battery. In /var/log/udev (attached) I see the following line:
> POWER_SUPPLY_MANUFACTURER=PSÿ
>
>
> ** Attachment added: "udev log file"
> https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/upstart/+bug/829980/+attachment/2842173/+files/udev
>
> --
> You received this bug notification because you are subscribed to the bug
> report.
> https://bugs.launchpad.net/bugs/829980
>
> Title:
> upstart-udev-bridge eats 100% cpu calling
> dbus_message_iter_append_basic()
>
> Status in Upstart:
> Fix Released
> Status in “linux” package in Ubuntu:
> Confirmed
> Status in “upstart” package in Ubuntu:
> Fix Released
>
> Bug description:
> the segv was created by me sending a kill -11. but the 100% cpu is
> unbarable
>
> ProblemType: Crash
> DistroRelease: Ubuntu 11.10
> Package: upstart 1.3-0ubuntu6
> ProcVersionSignature: Ubuntu 3.0.0-8.11-generic 3.0.1
> Uname: Linux 3.0.0-8-generic x86_64
> NonfreeKernelModules: fglrx
> Architecture: amd64
> Date: Sat Aug 20 11:48:34 2011
> ExecutablePath: /sbin/upstart-udev-bridge
> InstallationMedia: Ubuntu 11.10 "Oneiric Ocelot" - Alpha amd64+mac (20110803.1)
> ProcCmdline: upstart-udev-bridge --daemon
> ProcEnviron: PATH=(custom, no user)
> Signal: 11
> SourcePackage: upstart
> StacktraceTop:
> ?? () from /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6
> ?? () from /lib/x86_64-linux-gnu/libdbus-1.so.3
> ?? () from /lib/x86_64-linux-gnu/libdbus-1.so.3
> dbus_message_iter_append_basic () from /lib/x86_64-linux-gnu/libdbus-1.so.3
> ?? ()
> Title: upstart-udev-bridge crashed with SIGSEGV in dbus_message_iter_append_basic()
> UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
> UserGroups:
>
> To manage notifications about this bug go to:
> https://bugs.launchpad.net/upstart/+bug/829980/+subscriptions