error message

Bug #1432363 reported by Tammy on 2015-03-15
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
update-manager (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Please report this bug against the 'update-manager' package and include the following error message:
E:Could not open file /var/lib/apt/lists/extras.ubuntu.com_ubuntu_dists_trusty_main_binary-i386_Packages - open (2: No such file or directory), E:Could not open file /var/lib/apt/lists/extras.ubuntu.com_ubuntu_dists_trusty_main_binary-amd64_Packages - open (2: No such file or directory), E:Could not open file /var/lib/apt/lists/archive.canonical.com_ubuntu_dists_trusty_partner_i18n_Translation-en - open (2: No such file or directory), E:Could not open file /var/lib/apt/lists/archive.canonical.com_ubuntu_dists_trusty_partner_binary-i386_Packages - open (2: No such file or directory), E:Could not open file /var/lib/apt/lists/archive.canonical.com_ubuntu_dists_trusty_partner_binary-amd64_Packages - open (2: No such file or directory), E:Could not open file /var/lib/apt/lists/security.ubuntu.com_ubuntu_dists_trusty-security_main_binary-amd64_Packages - open (2: No such file or directory), E:Could not open file /var/lib/apt/lists/us.archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_trusty_multiverse_binary-amd64_Packages - open (2: No such file or directory), E:Could not open file /var/lib/apt/lists/us.archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_trusty_universe_binary-amd64_Packages - open (2: No such file or directory), E:Could not open file /var/lib/apt/lists/us.archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_trusty_restricted_binary-amd64_Packages - open (2: No such file or directory), E:Could not open file /var/lib/apt/lists/us.archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_trusty_main_binary-amd64_Packages - open (2: No such file or directory)

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: xorg 1:7.7+1ubuntu8.1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.16.0-33.44~14.04.1-generic 3.16.7-ckt7
Uname: Linux 3.16.0-33-generic x86_64
.tmp.unity.support.test.0:

ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3.7
Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true
Date: Sun Mar 15 08:11:48 2015
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: trusty
DistroVariant: ubuntu
ExtraDebuggingInterest: No
GraphicsCard:
 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Kabini [Radeon HD 8400] [1002:9830] (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: Toshiba America Info Systems Device [1179:fa26]
InstallationDate: Installed on 2015-03-01 (14 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 14.04.2 LTS "Trusty Tahr" - Release amd64 (20150218.1)
MachineType: TOSHIBA Satellite C55Dt-A
ProcEnviron:
 LANGUAGE=en_US
 PATH=(custom, no user)
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/vmlinuz-3.16.0-33-generic.efi.signed root=/dev/mapper/ubuntu--vg-root ro splash quiet plymouth:debug=1
SourcePackage: xorg
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 01/27/2014
dmi.bios.vendor: Insyde Corp.
dmi.bios.version: 1.80
dmi.board.asset.tag: Base Board Asset Tag
dmi.board.name: Portable PC
dmi.board.vendor: TOSHIBA
dmi.board.version: MP
dmi.chassis.asset.tag: No Asset Tag
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: OEM Chassis Manufacturer
dmi.chassis.version: OEM Chassis Version
dmi.modalias: dmi:bvnInsydeCorp.:bvr1.80:bd01/27/2014:svnTOSHIBA:pnSatelliteC55Dt-A:pvrPSCFWU-02C02Y:rvnTOSHIBA:rnPortablePC:rvrMP:cvnOEMChassisManufacturer:ct10:cvrOEMChassisVersion:
dmi.product.name: Satellite C55Dt-A
dmi.product.version: PSCFWU-02C02Y
dmi.sys.vendor: TOSHIBA
version.compiz: compiz 1:0.9.11.3+14.04.20150122-0ubuntu1
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.56-1~ubuntu2
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri N/A
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx N/A
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core N/A
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev N/A
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati N/A
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel N/A
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau N/A
xserver.bootTime: Sun Mar 15 08:09:02 2015
xserver.configfile: default
xserver.errors:

xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.version: 2:1.16.0-1ubuntu1.2~trusty2
xserver.video_driver: radeon

Tammy (tmez2012) wrote :

Thanks for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. We appreciate the difficulties you are facing, but this appears to be a "regular" (non-security) bug. I have unmarked it as a security issue since this bug does not show evidence of allowing attackers to cross privilege boundaries nor directly cause loss of data/privacy. Please feel free to report any other bugs you may find.

information type: Private Security → Public
affects: xorg (Ubuntu) → update-manager (Ubuntu)
To post a comment you must log in.