when opening menus with the mouse, a transparent box appears with no visible menus.

Bug #942588 reported by howefield on 2012-02-28
This bug report is a duplicate of:  Bug #931473: Menus don't fully appear. Edit Remove
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
unity (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Menu options appear on mousing over the menu area.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 12.04
Package: unity 5.4.0-0ubuntu2
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.2.0-17.27-generic 3.2.6
Uname: Linux 3.2.0-17-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
.proc.driver.nvidia.gpus.0: Error: [Errno 21] Is a directory: '/proc/driver/nvidia/gpus/0'
.proc.driver.nvidia.registry: Binary: ""
.proc.driver.nvidia.version:
 NVRM version: NVIDIA UNIX x86_64 Kernel Module 295.20 Mon Feb 6 21:07:30 PST 2012
 GCC version: gcc version 4.6.2 (Ubuntu/Linaro 4.6.2-16ubuntu1)
.tmp.unity.support.test.0:

ApportVersion: 1.93-0ubuntu2
Architecture: amd64
CompizPlugins: [core,composite,opengl,decor,gnomecompat,grid,vpswitch,regex,resize,compiztoolbox,move,mousepoll,imgpng,place,animation,workarounds,wall,session,unitymtgrabhandles,wobbly,expo,ezoom,fade,scale,unityshell]
CompositorRunning: compiz
Date: Tue Feb 28 12:37:12 2012
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: precise
DistroVariant: ubuntu
DkmsStatus: nvidia-current, 295.20, 3.2.0-17-generic, x86_64: installed
GraphicsCard:
 NVIDIA Corporation GF106 [GeForce GTS 450] [10de:0dc4] (rev a1) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: Device [196e:085a]
InstallationMedia: Ubuntu 12.04 LTS "Precise Pangolin" - Alpha amd64 (20120224)
JockeyStatus:
 firmware:dvb_usb - Firmware for DVB cards (Proprietary, Enabled, In use)
 xorg:nvidia_current - NVIDIA accelerated graphics driver (Proprietary, Enabled, In use)
 xorg:nvidia_current_updates - NVIDIA accelerated graphics driver (post-release updates) (Proprietary, Disabled, Not in use)
MachineType: System manufacturer System Product Name
ProcEnviron:
 LANGUAGE=en_GB:en
 TERM=xterm
 PATH=(custom, no user)
 LANG=en_GB.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.2.0-17-generic root=UUID=eb3068ef-243c-49f4-94e2-dc202c6f7ee3 ro quiet splash vt.handoff=7
SourcePackage: unity
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 11/16/2010
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: 0502
dmi.board.asset.tag: To Be Filled By O.E.M.
dmi.board.name: P6X58D-E
dmi.board.vendor: ASUSTeK Computer INC.
dmi.board.version: Rev 1.xx
dmi.chassis.asset.tag: Asset-1234567890
dmi.chassis.type: 3
dmi.chassis.vendor: Chassis Manufacture
dmi.chassis.version: Chassis Version
dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvr0502:bd11/16/2010:svnSystemmanufacturer:pnSystemProductName:pvrSystemVersion:rvnASUSTeKComputerINC.:rnP6X58D-E:rvrRev1.xx:cvnChassisManufacture:ct3:cvrChassisVersion:
dmi.product.name: System Product Name
dmi.product.version: System Version
dmi.sys.vendor: System manufacturer
version.compiz: compiz 1:0.9.7.0~bzr2995-0ubuntu5
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.30-1ubuntu1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 8.0.1-0ubuntu2
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 8.0.1-0ubuntu2
version.nvidia-graphics-drivers: nvidia-graphics-drivers N/A
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.11.4-0ubuntu4
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.6.99.901+git20120126-0ubuntu2
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:6.14.99~git20111219.aacbd629-0ubuntu2
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.17.0-1ubuntu4
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:0.0.16+git20111201+b5534a1-1build2

howefield (howefield) wrote :
Bilal Akhtar (bilalakhtar) wrote :

This is a known issue, and duplicate of another bug, but I can't find the master bug right now.

To post a comment you must log in.