Unity doesn't work on Haswell GPU after recent update

Bug #1326931 reported by Даниил Покровский on 2014-06-05
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Unity
New
Undecided
Unassigned
unity (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Unity doesn't launch(no panels) on Intel Haswell GPU after recent update, similar issue reported on http://askubuntu.com/questions/475683/unity-not-working-14-04

Looks like issue related to libgl1-mesa-dri
Currently installed gnome which is not affected

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. It seems that your bug report is not filed about a specific source package though, rather it is just filed against Ubuntu in general. It is important that bug reports be filed about source packages so that people interested in the package can find the bugs about it. You can find some hints about determining what package your bug might be about at https://wiki.ubuntu.com/Bugs/FindRightPackage. You might also ask for help in the #ubuntu-bugs irc channel on Freenode.

To change the source package that this bug is filed about visit https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/1326931/+editstatus and add the package name in the text box next to the word Package.

[This is an automated message. I apologize if it reached you inappropriately; please just reply to this message indicating so.]

tags: added: bot-comment
affects: ubuntu → unity (Ubuntu)
tags: added: regression-update
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments