Browser hot key button is not functioning on HP 4440s

Bug #1105191 reported by Ayan George on 2013-01-25
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
udev (Ubuntu)
High
Unassigned
Nominated for Oneiric by Ayan George
Nominated for Precise by Ayan George

Bug Description

Summary: The browser hot key should open the default browser, but instead performs not action.

Steps: 1) Press browser hot key (wire frame globe icon)

Expected results: Nautilus launches default browser

Actual results: No action

Ayan George (ayan) on 2013-01-25
Changed in ubuntu:
status: New → Confirmed
importance: Undecided → High
assignee: nobody → Ayan George (ayan)
Ayan George (ayan) on 2013-01-25
tags: added: blocks-hwcert-enablement

The attachment "0001-keymap-Add-support-for-the-brower-hotkey-on-the-HP-P.patch" of this bug report has been identified as being a patch. The ubuntu-reviewers team has been subscribed to the bug report so that they can review the patch. In the event that this is in fact not a patch you can resolve this situation by removing the tag 'patch' from the bug report and editing the attachment so that it is not flagged as a patch. Additionally, if you are member of the ubuntu-reviewers team please also unsubscribe the team from this bug report.

[This is an automated message performed by a Launchpad user owned by Brian Murray. Please contact him regarding any issues with the action taken in this bug report.]

tags: added: patch

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. It seems that your bug report is not filed about a specific source package though, rather it is just filed against Ubuntu in general. It is important that bug reports be filed about source packages so that people interested in the package can find the bugs about it. You can find some hints about determining what package your bug might be about at https://wiki.ubuntu.com/Bugs/FindRightPackage. You might also ask for help in the #ubuntu-bugs irc channel on Freenode.

To change the source package that this bug is filed about visit https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/1105191/+editstatus and add the package name in the text box next to the word Package.

[This is an automated message. I apologize if it reached you inappropriately; please just reply to this message indicating so.]

tags: added: bot-comment
Ayan George (ayan) on 2013-01-25
affects: ubuntu → udev (Ubuntu)
Martin Pitt (pitti) wrote :
Changed in udev (Ubuntu):
status: Confirmed → Fix Committed
Ayan George (ayan) on 2013-03-02
Changed in udev (Ubuntu):
assignee: Ayan George (ayan) → nobody
Martin Pitt (pitti) wrote :

Fixed in saucy, this got a current udev now.

Changed in udev (Ubuntu):
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers