can not sign in

Bug #447090 reported by jem2949 on 2009-10-09
30
This bug affects 7 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubuntuone-client (Ubuntu)
High
Ubuntu One Client Engineering team

Bug Description

Binary package hint: ubuntuone-client

when trying to log it dos not allow me to

ProblemType: Bug
Architecture: i386
Date: Fri Oct 9 22:49:47 2009
DistroRelease: Ubuntu 9.10
Package: ubuntuone-client 0.96.0-0ubuntu1
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 LANG=en_NZ.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.31-12.41-generic
SourcePackage: ubuntuone-client
Uname: Linux 2.6.31-12-generic i686
XsessionErrors:
 (gnome-settings-daemon:1404): GLib-CRITICAL **: g_propagate_error: assertion `src != NULL' failed
 (polkit-gnome-authentication-agent-1:1465): GLib-CRITICAL **: g_once_init_leave: assertion `initialization_value != 0' failed
 (nautilus:1460): Eel-CRITICAL **: eel_preferences_get_boolean: assertion `preferences_is_initialized ()' failed
 (gnome-panel:1459): Gtk-WARNING **: gtk_widget_size_allocate(): attempt to allocate widget with width -1 and height 24

jem2949 (john-morgan-xtra) wrote :
Mark G. Saye (markgsaye) on 2009-10-09
summary: - can not sing in
+ can not sign in
Mark G. Saye (markgsaye) wrote :

Jem2949, thanks for your bug report. I'm assigning it to one of the developers to look into.

Changed in ubuntuone-client (Ubuntu):
status: New → Triaged
importance: Undecided → High
assignee: nobody → Rodney Dawes (dobey)
DavidW617 (davidw617) wrote :

I think that this bug affects me too. When I click "Connect" I am taken to the login site. After I put in my credentials I am taken to a confirmation screen where I confirm that I am who I signed in as. When I click sign in here nothing happens.

Changed in ubuntuone-client (Ubuntu):
status: Triaged → Fix Committed
assignee: Rodney Dawes (dobey) → nobody
assignee: nobody → Bongcaivang (bongcaivang)
assignee: Bongcaivang (bongcaivang) → nobody
assignee: nobody → Bongcaivang (bongcaivang)
Roman Yepishev (rye) on 2010-02-20
Changed in ubuntuone-client (Ubuntu):
status: Fix Committed → Triaged
assignee: Bongcaivang (bongcaivang) → Rodney Dawes (dobey)
dobey (dobey) on 2010-08-27
Changed in ubuntuone-client (Ubuntu):
assignee: Rodney Dawes (dobey) → Ubuntu One Desktop+ team (ubuntuone-desktop+)
Max (arme0ne1) wrote :

I think i have the same problem. When i trying to connect (authorize) my iphone, app redirect me to site, where i haven't got any active buttons to confirm (i see only a part of site). Also when i try to add device from my laptop, i have the same situation like again617 wrote.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers