ubuntu one does not connect at startup. it does connect mannualy

Bug #441966 reported by mihaidobre on 2009-10-04
54
This bug affects 11 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubuntuone-client (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: ubuntuone-client

it does connect mannualy by clicking on the applet and selecting connect. i think it should connect automatically at startup

ProblemType: Bug
Architecture: i386
Date: Sun Oct 4 09:29:49 2009
DistroRelease: Ubuntu 9.10
Package: ubuntuone-client 0.96.0-0ubuntu1
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.31-11.38-generic
SourcePackage: ubuntuone-client
Uname: Linux 2.6.31-11-generic i686

mihaidobre (dobremihai) wrote :
Joshua Hoover (joshuahoover) wrote :

Thank you for taking the time to file this bug report. I'm assuming you have your client set to "Auto Connect" in the preferences? You can check this by right-clicking on the Ubuntu One client and selecting preferences. Thank you, Joshua

Changed in ubuntuone-client (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Brad Johnson (brad-bkjohnson) wrote :

I have the same problem. Yes, the client is set to "Auto Connect". I have also tried the "Remember last" option and then connected manually. After reboot the client remains disconnected.

Yes. I have default settings. It is set to Auto Connect.

On Thu, Oct 8, 2009 at 6:13 AM, Brad Johnson <email address hidden> wrote:

> I have the same problem. Yes, the client is set to "Auto Connect". I
> have also tried the "Remember last" option and then connected manually.
> After reboot the client remains disconnected.
>
> --
> ubuntu one does not connect at startup. it does connect mannualy
> https://bugs.launchpad.net/bugs/441966
> You received this bug notification because you are a direct subscriber
> of the bug.
>

--
Mihai Dobre
<email address hidden>
0744429212

Pete Goodall (pgoodall) wrote :

Changed the status to "New" as it seems the questions have been answered.

Changed in ubuntuone-client (Ubuntu):
status: Incomplete → New
Mac (ammonius-grammaticus) wrote :

I have the same issues, exactly as described by Brad, on a clean install of Karmic.

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in ubuntuone-client (Ubuntu):
status: New → Confirmed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers