SSO client complains 'There was a problem retrieving the credentials'

Bug #908075 reported by Brendan Donegan on 2011-12-23
14
This bug affects 3 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubuntu-sso-client (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Steps to reproduce:

1.) Select 'Ubuntu One' from the launcher
2.) Click on 'I already have an account link'
3.) Enter a valid username and password and click 'Connect'

Expected result:

Ubuntu One reaches the 'logged in' state

Actual result:

Red letters stating 'There was a problem retrieving the credentials' appear above the 'Learn more' button

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 12.04
Package: ubuntu-sso-client 2.99.0-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.2.0-6.12-generic-pae 3.2.0-rc6
Uname: Linux 3.2.0-6-generic-pae i686
ApportVersion: 1.90-0ubuntu1
Architecture: i386
Date: Fri Dec 23 10:13:05 2011
EcryptfsInUse: Yes
InstallationMedia: Ubuntu 12.04 LTS "Precise Pangolin" - Alpha i386 (20111222)
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 LANGUAGE=en_GB:en
 PATH=(custom, no user)
 LANG=en_GB.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: ubuntu-sso-client
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

description: updated
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in ubuntu-sso-client (Ubuntu):
status: New → Confirmed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers