nvidia graphics card not detected

Bug #1279194 reported by Peter Liedler on 2014-02-12
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubuntu-drivers-common (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

I am using a nvidia graphics card on my asus u36s which is detected by jockey, but not by kubuntu-driver-manager:

01:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation GF119M [GeForce GT 520M] (rev a1)
---
ApportVersion: 2.13.2-0ubuntu2
Architecture: amd64
CurrentDesktop: KDE
DistroRelease: Ubuntu 14.04
InstallationDate: Installed on 2013-11-17 (87 days ago)
InstallationMedia: Kubuntu 13.10 "Saucy Salamander" - Release amd64 (20131016.1)
Package: ubuntu-drivers-common 1:0.2.87
PackageArchitecture: amd64
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.13.0-8.27-generic 3.13.2
Tags: trusty
Uname: Linux 3.13.0-8-generic x86_64
UpgradeStatus: Upgraded to trusty on 2014-01-09 (33 days ago)
UserGroups: adm cdrom dip lpadmin plugdev sambashare sudo vboxusers
_MarkForUpload: True

Harald Sitter (apachelogger) wrote :

Please use the following command to automatically attach relevant logs from your system:
apport-collect -p ubuntu-drivers-common 1279194

affects: kubuntu-driver-manager → ubuntu-drivers-common (Ubuntu)
Changed in ubuntu-drivers-common (Ubuntu):
status: New → Incomplete

apport information

tags: added: apport-collected trusty
description: updated

apport information

apport information

Martin Pitt (pitti) wrote :

That was because you have an active Intel card:

DEBUG:root:X.org log reports loaded intel driver, disabling driver nvidia-173 for hybrid system

This actually has been made working in trusty just yesterday (bug 1126234).

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers