I am not able to change system settings.Suppose i go to settings and want to auto-hide the dock then it doesn't work i.e.,whenever i click on OFF button ,it goes into ON state but again comes to OFF state.This happens to almost all the settings.Second software updater application is launching automatically repeatedly all the time.

Bug #1955534 reported by Anuj Jain
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubuntu-docs (Ubuntu)
Invalid
Undecided
Unassigned

Bug Description

I am not able to change system settings.Suppose i go to settings and want to auto-hide the dock then it doesn't work i.e.,whenever i click on OFF button ,it goes into ON state but again comes to OFF state.This happens to almost all the settings.Second software updater application is launching automatically repeatedly all the time.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 18.04
Package: ubuntu-docs 18.04.4
ProcVersionSignature: Ubuntu 5.4.0-92.103~18.04.2-generic 5.4.157
Uname: Linux 5.4.0-92-generic x86_64
ApportVersion: 2.20.9-0ubuntu7.27
Architecture: amd64
CurrentDesktop: ubuntu:GNOME
Date: Wed Dec 22 12:13:53 2021
InstallationDate: Installed on 2020-01-12 (709 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 18.04.2 LTS "Bionic Beaver" - Release amd64 (20190210)
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 LANGUAGE=en_IN:en
 PATH=(custom, no user)
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 LANG=en_IN
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: ubuntu-docs
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Revision history for this message
Anuj Jain (anujatubuntu) wrote :
Revision history for this message
Chris Guiver (guiverc) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better.

Bug reporting is mostly about finding & fixing problems thus preventing future users from hitting the same bug.

I suspect a Support site would be more appropriate, eg. https://answers.launchpad.net/ubuntu. You can also find help with your problem in the support forum of your local Ubuntu community http://loco.ubuntu.com/ or asking at https://askubuntu.com or https://ubuntuforums.org, or for more support options please look at https://discourse.ubuntu.com/t/community-support/709

(You've filed this bug against the documentation, but haven't provided the page/link where the problem is. This is likely just filed against the wrong package (ie. I note you're using GNOME so maybe your issue is with the GNOME and not documentation about the Ubuntu/GNOME Desktop; but I suspect you'd what you're after faster by seeking support)

Revision history for this message
Gunnar Hjalmarsson (gunnarhj) wrote :

Not a docs bug at least. Closing.

Changed in ubuntu-docs (Ubuntu):
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  
Everyone can see this information.

Other bug subscribers