Ubiquity installer hangs at "Running post-installation-trigger python-support" when oem-config/enable=true on MID install

Bug #351987 reported by Tobin Davis on 2009-03-30
2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubiquity (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Ubiquity (1.11.20) installer hangs at "Running post-installation-trigger python-support" when oem-config/enable=true on MID install (http://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-mid/daily-live/20090330/jaunty-mid-lpia.img).

To reproduce this bug, follow the procedure to make a bootable usb drive with jaunt-mid-lpia.img, boot to this image, press F4 (options) and select "OEM install", then boot as normal. Once the live image comes up, run the installer, making the appropriate selections and allow the installer to start coping files. Installer will hang at 95% (Running post-installation trigger python-support).

Installer works as normal when not running in oem mode.

Tobin Davis (gruemaster) wrote :
Tobin Davis (gruemaster) wrote :

Add to the reproduction step. Make sure there is no network available as a step to reproduce. I have been able to reproduce this now in VirtualBox, with network adapters disabled.

Tobin Davis (gruemaster) wrote :

output from ps axf added.

Colin Watson (cjwatson) wrote :

I haven't been able to reproduce this in KVM, unfortunately.

tags: added: iso-testing
tags: added: ubiquity-1.11.20
tags: added: jaunty
Tobin Davis (gruemaster) wrote :

Jaunty is EOL. Closing.

Changed in ubiquity (Ubuntu):
status: New → Won't Fix
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments