No option/message "Is plugged to a power source" on laptop

Bug #1760302 reported by Alistair Buxton on 2018-03-31
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubiquity (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

When installing Xubuntu desktop 18.04 on a real laptop, no message asking the user to plug in to a power source is displayed at any point during the installation.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 18.04
Package: ubiquity 18.04.4
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.15.0-13.14-generic 4.15.10
Uname: Linux 4.15.0-13-generic x86_64
ApportVersion: 2.20.9-0ubuntu2
Architecture: amd64
CasperVersion: 1.392
CurrentDesktop: XFCE
Date: Sat Mar 31 13:49:52 2018
InstallCmdLine: BOOT_IMAGE=/casper/vmlinuz.efi file=/cdrom/preseed/xubuntu.seed boot=casper quiet splash ---
LiveMediaBuild: Xubuntu 18.04 LTS "Bionic Beaver" - Alpha amd64 (20180331)
ProcEnviron:
 TERM=xterm-256color
 PATH=(custom, no user)
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 LANG=C.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: ubiquity
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Alistair Buxton (a-j-buxton) wrote :
Ubuntu QA Website (ubuntuqa) wrote :

This bug has been reported on the Ubuntu ISO testing tracker.

A list of all reports related to this bug can be found here:
http://iso.qa.ubuntu.com/qatracker/reports/bugs/1760302

tags: added: iso-testing
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers