No Label for LVM Encryption Passwords

Bug #1681830 reported by Marco Parillo on 2017-04-11
40
This bug affects 7 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubiquity (Ubuntu)
Medium
Unassigned

Bug Description

On Kubuntu 17.04 and 18.04 RC, testing LVM Encryption, I noticed there were two fields where you enter matching LVM encryption passwords. But the fields have no labels on them.

Ubuntu QA Website (ubuntuqa) wrote :

This bug has been reported on the Ubuntu ISO testing tracker.

A list of all reports related to this bug can be found here:
http://iso.qa.ubuntu.com/qatracker/reports/bugs/1681830

tags: added: iso-testing
tags: added: kubuntu zesty
tags: added: artful
description: updated
tags: added: bionic
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in ubiquity (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Paul White (paulw2u) on 2019-03-13
tags: added: disco
removed: artful zesty
Changed in ubiquity (Ubuntu):
status: Confirmed → Triaged
importance: Undecided → Medium
Moses McKnight (mozmck) wrote :

The bug is still there in kubuntu 18.04.2 and it confusing. I needed to encrypt the disk so I selected that option, but there was no indication what those boxes were for. It was obvious they were required however since the Continue button was grayed out when selecting that option. I finally decided it must be for passphrase entered twice, and that proved correct.

Dale Trombley (buzzmandt) wrote :

Still here in eoan (19.10 Beta). No label for LVM Encryption passwords.

Hardik (ljp01) wrote :

I face this bug in kubuntu 18.04 and 18.10
Very disappoint not encrypt the os parition because of this

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers