Activity log for bug #1605240

Date Who What changed Old value New value Message
2016-07-21 12:47:04 Dave Morley bug added bug
2016-07-21 12:47:36 Dave Morley description STEPS: Grab the latest xenial image install it in bios mode and enable screen reader from the F5 menu EXPECTED: I expect lots of chatter from orca ACTUAL: I get Frame from the indicators when activated but nothing from the actual installer window itself Also the Password should I believe say star and not the letters you typ into the password field but that could be because it is only registering as key presses and not fields. STEPS: Grab the latest xenial image install it in bios mode and enable screen reader from the F5 menu EXPECTED: I expect lots of chatter from orca ACTUAL: I get Frame from the indicators when activated but nothing from the actual installer window itself Also the Password should I believe say star and not the letters you typ into the password field but that could be because it is only registering as key presses and not fields. Tested in kvm looking at it on hardware now
2016-07-21 13:14:14 Ubuntu QA Website tags iso-testing
2016-07-21 16:30:26 Dave Morley description STEPS: Grab the latest xenial image install it in bios mode and enable screen reader from the F5 menu EXPECTED: I expect lots of chatter from orca ACTUAL: I get Frame from the indicators when activated but nothing from the actual installer window itself Also the Password should I believe say star and not the letters you typ into the password field but that could be because it is only registering as key presses and not fields. Tested in kvm looking at it on hardware now STEPS: Grab the latest xenial image install it in bios mode and enable screen reader from the F5 menu It seems this is only the case if you select the screenreader from the f5 menu, if you wait for the ubiquity session to start and select screen reader from the indicator everything works as expected. EXPECTED: I expect lots of chatter from orca ACTUAL: I get Frame from the indicators when activated but nothing from the actual installer window itself Also the Password should I believe say star and not the letters you typ into the password field but that could be because it is only registering as key presses and not fields. Tested in kvm looking at it on hardware now