Ubiquity hangs installing language packages

Bug #146207 reported by Peter Liedler on 2007-09-28
6
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubiquity (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: ubiquity-frontend-kde

Kubuntu Gutsy beta
I am trying to install the new beta of gutsy. After copying the files to the harddisk the installer stops during installation of the language packs.
I wanted to perform a de-at Installation.

Peter Liedler (peter-liedler) wrote :
Peter Liedler (peter-liedler) wrote :
Peter Liedler (peter-liedler) wrote :
Peter Liedler (peter-liedler) wrote :
Fredrik Wendt (fredrik-wendt) wrote :

A similar thing happened to me. I was on a wlan where I needed to enter a username and password before any traffic was allowed to pass the gateway. Since I had a working DHCP lease I guess the live system expected that it could get language-packs from the net. I got a "fatal error" and all I could do was to click "OK".
If there had been a Retry button I could have just entered the username/password using firefox and then let the installation continue.

I did this with the Beta CD.

Fredrik Wendt (fredrik-wendt) wrote :

Forgot to mention that I used the Ubuntu Desktop (Gnome, not KDE) CD.

cropr (ruben-decrop) wrote :

I have the same issue using Kubuntu gutsy beta and choosing the dutch lanuguage pack

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers