[installer] trys to unmount /migrationassitant (never mounted)

Bug #145727 reported by Thomas Krüger on 2007-09-27
2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubiquity (Ubuntu)
Low
Evan

Bug Description

When skipping the migration assistant the 7.10b1 installer tries to unmount the migrationassitant mount point which has never been mounted.
An error message box is displayed but can be skipped easily.

version: Live CD installer for Ubuntu Desktop 7.10b1

steps:
- start installation as normal
- skip migration assistant
- wait until about 90%
-> see the error box

Brian Murray (brian-murray) wrote :

I noticed this also with Edubuntu amd64 desktop daily build 20070925.

Evan (ev) wrote :

Can someone who is experiencing this bug run the installer using the --debug option (`ubiquity --debug` in a console window), then attach /var/log/syslog and /var/log/installer/debug to this bug report?

Thanks!

Changed in ubiquity:
status: Confirmed → Incomplete
Evan (ev) on 2007-09-27
Changed in ubiquity:
assignee: nobody → evand
Iulian Udrea (iulian) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem. Please reopen it if you can give us the missing information. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New".

Thank you,

Iulian

Changed in ubiquity:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers