Trusty: OEM mode user password dialog box is missing

Bug #1418109 reported by Dave Morley on 2015-02-04
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubiquity (Ubuntu)
Medium
Unassigned

Bug Description

STEPS:
1. Put the install media into the device
2. Boot it
3. Hit a key to get to the selection menu
4. Hit F4
5. Select OEM mode
6. Complete the install
7. Cd is ejected
8. Tap enter to reboot
9. On reboot select your wifi network
10. Add the wifi password
11. Select the Prepare for shipping to end user
12. Reboot the machine
13. Boot into the user setup mode
14. Add the user details (d as user, 1 for password)
15. Machines sets up the user
16. System setup completes User is displayed on the login screen but the password field shrinks to a single pixel row

EXPECTED:
I expect to be able to login

ACTUAL:
Can't select the Password field so can't login on fist boot.

Dave Morley (davmor2) wrote :

It has obviously happened on your system, but I can't explain it -- I'm unable to reproduce it with what should be the same image (I used trusty/daily-live/current/trusty-desktop-amd64.iso).

Regardless, it seems like that would be an issue in lightdm more than ubiquity, but it would be nice to know if someone else has been able to reproduce it?

Changed in ubiquity (Ubuntu):
status: New → Incomplete
importance: Undecided → Medium
Ubuntu QA Website (ubuntuqa) wrote :

This bug has been reported on the Ubuntu ISO testing tracker.

A list of all reports related to this bug can be found here:
http://iso.qa.ubuntu.com/qatracker/reports/bugs/1418109

tags: added: iso-testing
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for ubiquity (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in ubiquity (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers