ubiquity freezes after restart now prompt 14.04

Bug #1347102 reported by Lyn Perrine on 2014-07-22
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubiquity (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

To reproduce install a lubuntu destktop i386 iso for 14.04.1. Then unfortanely got distracted and the live session started automatically I clicked on the install lubuntu 14.04.1 icon on the desktop. then Selected something else. I made a 7998 mb virtual machine root partion at the end of the drive with about 3 hundred megabytes of swap for this vritaul machine with 1 GB ram. Then I entered in time zone and date and waited for the installer to be finished. I got to the resteart now prompt clicked it and then the installer hung and would not restart. I tried switching to a tty and couldn't. Moving the mouse would not work. After turning of the pc it rebooted fine into Lubuntu and I could log in and submit this bug report.

Description: Ubuntu 14.04 LTS
Release: 14.04

Note it is not showing ubiquity installed as I could only get to use apport after power cycling the virtual machine.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: ubiquity (not installed)
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.13.0-32.57-generic 3.13.11.4
Uname: Linux 3.13.0-32-generic i686
ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3.2
Architecture: i386
CurrentDesktop: LXDE
Date: Tue Jul 22 11:22:33 2014
InstallCmdLine: file=/cdrom/preseed/lubuntu.seed boot=casper initrd=/casper/initrd.lz quiet splash --
InstallationDate: Installed on 2014-07-22 (0 days ago)
InstallationMedia: Lubuntu 14.04.1 LTS "Trusty Tahr" - Release i386 (20140722)
SourcePackage: ubiquity
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Lyn Perrine (walterorlin) wrote :
Ubuntu QA Website (ubuntuqa) wrote :

This bug has been reported on the Ubuntu ISO testing tracker.

A list of all reports related to this bug can be found here:
http://iso.qa.ubuntu.com/qatracker/reports/bugs/1347102

tags: added: iso-testing
Simon Quigley (tsimonq2) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. We are sorry that we do not always have the capacity to look at all reported bugs in a timely manner. There have been many changes in Ubuntu since that time you reported the bug and your problem may have been fixed with some of the updates. It would help us a lot if you could test it on a currently supported Ubuntu version. If you test it and it is still an issue, kindly upload the updated logs by running only once:
apport-collect https://api.launchpad.net/1.0/bugs/1347102

and any other logs that are relevant for this particular issue.

Changed in ubiquity (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for ubiquity (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in ubiquity (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers