Crashed while repartitioning disk before installing 14.10

Bug #1338279 reported by Joachim Johansson on 2014-07-06
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubiquity (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

It crashed during the repartitoining of the disk before installing 14.10 alongside 14.04.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 14.10
Package: ubiquity 2.18.8
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.13.0-24.47-generic 3.13.9
Uname: Linux 3.13.0-24-generic x86_64
NonfreeKernelModules: wl
ApportVersion: 2.14.2-0ubuntu4
Architecture: amd64
CasperVersion: 1.340
Date: Sun Jul 6 19:13:36 2014
InstallCmdLine: BOOT_IMAGE=/casper/vmlinuz.efi file=/cdrom/preseed/ubuntu.seed boot=casper quiet splash nomodeset xforcevesa --
LiveMediaBuild: Ubuntu 14.10 "Utopic Unicorn" - Alpha amd64 (20140520)
ProcEnviron:
 LANGUAGE=sv_SE.UTF-8
 PATH=(custom, no user)
 LANG=sv_SE.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: ubiquity
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Joachim Johansson (joachim-j) wrote :
tags: added: trusty
Joachim Johansson (joachim-j) wrote :

The second time I tried to install, the partitioning from the first attempt had in fact gone through as planned despite the error message, and the subsequent install went without a hitch.

Guillermo (guillermo-ldl) wrote :

I have the same bug, trying to install in a fresh SSD, it crashes during the localitation selection which means is the partition process.
Also screen goes black and it starts the discret nvidia graphic card(I have a led on the laptop) but it goes back to the intel. but the screen stays black with the mouse on it

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in ubiquity (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Changed in ubiquity (Ubuntu):
status: Confirmed → New
Simon Quigley (tsimonq2) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. We are sorry that we do not always have the capacity to look at all reported bugs in a timely manner. There have been many changes in Ubuntu since that time you reported the bug and your problem may have been fixed with some of the updates. It would help us a lot if you could test it on a currently supported Ubuntu version. If you test it and it is still an issue, kindly upload the updated logs by running only once:
apport-collect 1338279

and any other logs that are relevant for this particular issue.

Changed in ubiquity (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for ubiquity (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in ubiquity (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers