Ubiquity crash 14.04 64bit

Bug #1330581 reported by bmarsh on 2014-06-16
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubiquity (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Ubiquity crashes with a "bus error" trying to install kubuntu on a AMD64 machine.

After boot, I get the install kubuntu icon and when clicking that, I get 1 second of the install screen and then it goes away.

Trying the command "ubiquity kde_ui" from a command line, I get "Bus Error" after the 1 second of the install screen.

Have tried the install from a USB stick as well as a DVD burned from the 14.04 LTS image.

Simon Quigley (tsimonq2) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. We are sorry that we do not always have the capacity to look at all reported bugs in a timely manner. There have been many changes in Ubuntu since that time you reported the bug and your problem may have been fixed with some of the updates. It would help us a lot if you could test it on a currently supported Ubuntu version. If you test it and it is still an issue, kindly upload the updated logs by running only once:
apport-collect 1330581

and any other logs that are relevant for this particular issue.

Changed in ubiquity (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for ubiquity (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in ubiquity (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers