ubiquity crashed with DebconfError in command()

Bug #123301 reported by Null on 2007-06-30
164
This bug affects 33 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubiquity (Ubuntu)
Medium
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: ubiquity

Inputer user name first with uppercase letters 'OO7TDD' then after telling me i need to start with lower case letters I tried to use numbers '007 {TDD}'. This resulted in a crash.

ProblemType: Crash
Architecture: amd64
Date: Sat Jun 30 19:55:23 2007
DistroRelease: Ubuntu 7.10
ExecutablePath: /usr/lib/ubiquity/bin/ubiquity
InterpreterPath: /usr/bin/python2.5
Package: ubiquity 1.5.4
PackageArchitecture: amd64
ProcCmdline: /usr/bin/python /usr/lib/ubiquity/bin/ubiquity
ProcCwd: /home/ubuntu
ProcEnviron:
 SHELL=/bin/bash
 PATH=/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/X11R6/bin
 LANG=en_US.UTF-8
PythonArgs: ['/usr/lib/ubiquity/bin/ubiquity']
SourcePackage: ubiquity
Title: ubiquity crashed with DebconfError in command()
Uname: Linux ubuntu 2.6.22-7-generic #1 SMP Mon Jun 25 17:07:55 GMT 2007 x86_64 GNU/Linux

Null (oo7tdd) wrote :
Evan (ev) on 2007-07-25
Changed in ubiquity:
assignee: nobody → evand
TerryG (tgalati4) wrote :

Triaged to Confirmed since this is marked as a duplicate and already has someone assigned to it.

Changed in ubiquity:
status: New → Confirmed
Mike Grunewald (mikeg32) wrote :

Just finished with clean install and it crashed and didnt even know it. just saw it in my task bar that a crash had happened not even 5 min on the desktop

It crashed right after the installation process finished (I used the installation media from the daily-snapshots of today).

Ubuntu4life (jeroenmerks) wrote :

Same here, right after the installation of the daily built 64 bit.

Hmm, the original bug is from 2007. I created a new bug from my apport crash file, bug #554664. Marked as private right now but I will make it public.

liamdawe (liamdawe) wrote :

Just passing by to say this also happens to me at the end of todays daily cd amd64 installer.

Nelson Delgado (nejode) wrote :

Same here... crashes at about 84%. Even updating ubiquity to 2.2.13. Funny thing is that it installs perfect in virtualbox.

horstbr17 (horstberndt) wrote :

This is install Ubuntu 10.10

Evan (ev) on 2011-02-08
Changed in ubiquity (Ubuntu):
assignee: Evan Dandrea (ev) → nobody
Changed in ubiquity (Ubuntu):
importance: Undecided → Medium
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers