ubiquity throws the error ubi-partman has failed with exit code 141

Bug #1195422 reported by lordievader on 2013-06-27
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubiquity (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Trying to install Kubuntu 13.10 alpha 1 amd64. After the language step ubiquity throws an error: 'ubi-partman failed with exit code 141'. It gives me two options, retry and ignore. Retry gets the same error and ignore lets the process continue, however there is no statusbar and I get the feeling ubiquity is not really installing anything.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 13.10
Package: ubiquity 2.15.8
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.9.0-7.15-generic 3.9.7
Uname: Linux 3.9.0-7-generic x86_64
ApportVersion: 2.10.2-0ubuntu2
Architecture: amd64
CasperVersion: 1.335
Date: Thu Jun 27 20:37:35 2013
InstallCmdLine: noprompt cdrom-detect/try-usb=true persistent file=/cdrom/preseed/kubuntu.seed boot=casper maybe-ubiquity initrd=/casper/initrd.lz quiet splash -- maybe-ubiquity
LiveMediaBuild: Kubuntu 13.10 "Saucy Salamander" - Alpha amd64 (20130626)
MarkForUpload: True
SourcePackage: ubiquity
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

lordievader (oliviervdtoorn) wrote :
lordievader (oliviervdtoorn) wrote :

Not truly installing, it has been running for more that half an hour. Displaying the message "The installation will finish soon.", but it doesn't.

Ubuntu QA Website (ubuntuqa) wrote :

This bug has been reported on the Ubuntu ISO testing tracker.

A list of all reports related to this bug can be found here:
http://iso.qa.ubuntu.com/qatracker/reports/bugs/1195422

tags: added: iso-testing
Brian Murray (brian-murray) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. I noticed that you reported this from an older version of the development release of Ubuntu. It would be helpful if you could retest this with the latest daily build of Ubuntu. Thanks in advance!

Changed in ubiquity (Ubuntu):
status: New → Incomplete
lordievader (oliviervdtoorn) wrote :

Hey Brian,
I noticed this bug in the Alpha 1 image of Kubuntu, however it is still present in the Beta 1 image that I've tested yesterday.

lordievader (oliviervdtoorn) wrote :

Ignore comment #5 typed it too early in the morning, thought this was another bug report. I haven't seen the bug during my Beta 1 testing.

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for ubiquity (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in ubiquity (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers