totem won't autoplay second video after subtitles usage

Bug #596221 reported by Pavol Klačanský on 2010-06-19
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Totem
Invalid
Medium
totem (Ubuntu)
Low
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: totem

Hallo, steps to reporduce it

1. open movie
2. select subtitles
3. open another movie
4. it won't start automatically, but after selecting subtitles, it will start

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: totem 2.30.2-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-22.36-generic 2.6.32.11+drm33.2
Uname: Linux 2.6.32-22-generic x86_64
Architecture: amd64
Date: Sat Jun 19 12:50:06 2010
InstallationMedia: Ubuntu 10.04 LTS "Lucid Lynx" - Release amd64 (20100429)
ProcEnviron:
 LANG=sk_SK.utf8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: totem

Sebastien Bacher (seb128) wrote :

Thank you for your bug report. The issue is an upstream one and it would be nice if somebody having it could send the bug the to the people writting the software (https://wiki.ubuntu.com/Bugs/Upstream/GNOME)

Changed in totem (Ubuntu):
importance: Undecided → Low
summary: - [lucid] totem won't autoplay second video after subtitles usage
+ totem won't autoplay second video after subtitles usage
Changed in totem:
status: Unknown → New
Changed in totem:
status: New → Incomplete
Pedro Villavicencio (pedro) wrote :

may you please answer the questions the upstream developers are doing? thanks.

Changed in totem (Ubuntu):
status: New → Incomplete

thanks for reminder ;-)

Changed in totem:
status: Incomplete → New
Changed in totem:
importance: Unknown → Medium
Kamus (kamus) on 2011-01-27
Changed in totem (Ubuntu):
status: Incomplete → Triaged
Changed in totem:
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.