Totem crashes while autoloading video with subtitles

Bug #440909 reported by abujafar on 2009-10-02
20
This bug affects 4 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Totem
Unknown
Unknown
totem (Ubuntu)
Medium
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: totem

I have just upgraded to karmic beta1.
When the option "automatically load subtitle files when movie is loaded" is enabled, totem stops responding while loading a video with subtitle file. If the option is disabled and the subtitle file is specified manually it works.

ProblemType: Bug
Architecture: i386
Date: Fri Oct 2 22:36:30 2009
DistroRelease: Ubuntu 9.10
ExecutablePath: /usr/bin/totem
Package: totem 2.28.1-0ubuntu1
ProcEnviron:
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.31-11.38-generic
SourcePackage: totem
Uname: Linux 2.6.31-11-generic i686

abujafar (abujafar) wrote :
Pedro Villavicencio (pedro) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. However, your crash report is either missing or challenging to deal with as a ".crash" file. Please follow these instructions to have apport report a new bug about your crash that can be dealt with by the automatic retracer.

If you are running the Ubuntu Stable Release you might need to enable apport in /etc/default/apport and restart.

If you are using Ubuntu with the Gnome desktop environment - launch nautilus and navigate to your /var/crash directory and double click on the crash report you wish to submit.
If you are using Kubuntu or Xubuntu you can file the crash using /usr/share/apport/apport-qt --crash-file=/var/crash/_my_crash_report.crash in a terminal - where _my_crash_report.crash is the crash you would like to report.

I'm closing this bug report since the process outlined above will automatically open a new bug report which can then dealt with more efficiently. Thanks in advance for your cooperation and understanding.

Changed in totem (Ubuntu):
importance: Undecided → Medium
status: New → Invalid
abujafar (abujafar) wrote :

It seems that this bug shows up only during the program startup from nautilus.

abujafar (abujafar) wrote :

Maybe i didn't explain myself well. The program doesn't crash, it sticks on loading (the window is unresponsive) and i have to force quit (kill the application). In this way a crash report is not produced.

abujafar (abujafar) on 2009-10-03
Changed in totem (Ubuntu):
status: Invalid → New
abujafar (abujafar) on 2009-10-03
Changed in totem (Ubuntu):
status: New → Invalid
cristianfere (cristianfere) wrote :

I confirm the bug. Same thing here with varios file formats.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.