Ubuntu

Playing from Samba SMB shared folder now is not possible (it could be done until last upgrade).

Reported by Ricardo L. Febrero on 2008-06-19
22
Affects Status Importance Assigned to Milestone
The Dell Mini Project
Undecided
Unassigned
samba
Fix Released
High
samba (Ubuntu)
Undecided
Jamie Strandboge
Dapper
Undecided
Jamie Strandboge
Feisty
Undecided
Jamie Strandboge
Gutsy
Undecided
Jamie Strandboge
Hardy
Undecided
Jamie Strandboge
totem (Ubuntu)
Undecided
Unassigned
Dapper
Undecided
Unassigned
Feisty
Undecided
Unassigned
Gutsy
Undecided
Unassigned
Hardy
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: totem

I was able to play Samba shared files in Totem just clicking on them in Nautilus until last Ubuntu Hardy upgrade. Now, it's no longer possible to do so. It gives a "resource" read error.

It should be reproduced very easily, just open any video from a SMB server, see what happens.

Any ideas??

Some info:

Client:
Ubuntu Hardy 8.04 fully upgraded
totem: version 2.22.1-0ubuntu2
libgstreamer0.10-0: version 0.10.18-4ubuntu1

Server:
Ubuntu Dapper 6.06.1 fully upgraded

ProblemType: Bug
Architecture: amd64
Date: Thu Jun 19 23:34:47 2008
DistroRelease: Ubuntu 8.04
ExecutablePath: /usr/bin/totem-gstreamer
Package: totem-gstreamer 2.22.1-0ubuntu2
PackageArchitecture: amd64
ProcEnviron:
 PATH=/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/games
 LANG=es_ES.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: totem
Uname: Linux 2.6.24-19-generic x86_64

Ricardo L. Febrero (rlfebrero) wrote :
Flávio Martins (xhaker) wrote :

Happening here too. It worked fine before.
I'm using hardy-proposed.

Changed in totem:
status: New → Confirmed
Flávio Martins (xhaker) wrote :

More information:
I can play music, but can't play videos.
My server is hardy not dapper.

Cofirming totem behavior, VLC plays videos fine
Ubuntu 8.04 just upgraded

Ricardo L. Febrero (rlfebrero) wrote :

I have observed that one of the last upgraded packages is libsmbclient, samba-client and samba. Maybe it has something to do with it?? Please, test!!

blue9 (blue9) wrote :

Same behavior from double cliking from samba share or from open on samba share.
Work around :
Open a console.
cd .gvfs/sharename
totem video.avi ...
Play fine

Ricardo L. Febrero (rlfebrero) wrote :

I have fully upgraded it except for samba (samba, samba-client, libsmbclient...), and it works. So you can imagine what causes the trouble... Some minor change in Samba has made this happen. I only have to upgrade samba and test, but obviously, it should fail (I'm doing it when I finish my film).

Good luck! And please, post a fix.

Ricardo L. Febrero (rlfebrero) wrote :

This problem happens just after upgrading samba related packages to last version, and rebooting. I have finally tested it. Can someone else confirm it??
Please, fix it ASAP.

Deon Spengler (deons) wrote :

I can confirm that this bug happens after upgrading samba. I tried updating one file at a time to see if I can narrow it down to which file is causing the problem. When I upgraded libsmbclient and restarted I was unable to play Samba shared files in Totem. If I use totem-gstreamer to play the files from samba I get a "resource" read error, if I am using totem-xine the player window in totem is black and the steam is paused.

Jamie Strandboge (jdstrand) wrote :

I cannot reproduce this. I could access the files directly via totem, and via double clicking in nautilus. Tested with:

Client:
totem 2.22.1-0ubuntu2 on Hardy
libsmbclient, smbclient, samba-common 3.0.28a-1ubuntu4.2

Server:
samba 3.0.22-1ubuntu3.7 on Dapper
samba 3.0.28a-1ubuntu4.2 on Hardy

Content:
avi file
flv file
ogg file

What versions of totem, libsmbclient, and smbclient are installed on the client, and what versions of libsmbclient, samba-common, samba and smbfs (if it's installed) are installed on the server?

What type of video file are you trying to play?

Changed in samba:
assignee: nobody → jdstrand
status: New → Incomplete
Jamie Strandboge (jdstrand) wrote :

After talking with Chuck Short, it sounds like changes to libsmbclient in hardy-proposed (3.0.28a-1ubuntu4.3) may fix this.

Please note, the security update for samba is based on 3.0.28a-1ubuntu4.1 from -updates for Hardy, so people who were only using 3.0.28a-1ubuntu4 then got the 4.1 changes as well as the 4.2 security fixes. As it appears that all the clients are using Hardy, it may be something in the 3.0.28a-1ubuntu4 to 3.0.28a-1ubuntu4.1 that is causing the problem.

Chuck Short (zulcss) wrote :

Is your SMB server a Windows machine or Linux machine. Can you provide log files to see what is going on? Also does it work when you are accessing the movie with smbclient?

Thanks
chuck

Deon Spengler (deons) wrote :

Hi all, thanks for the help.
I have installed the updates from hardy-proposed, problem still exists

Before update totem-gstreamer gave and error message but totem-xine did not give a error message, it just did not work.
After update totem-gstreamer still gives same error message and totem-xine now gives error message as well

How I access the files:

I use nautilus to browse to the shares on my network then I double click to play the avi's
Files on the share are only avi which are either xvid or divx encoded

Client Side:

Totem 2.22.1 using xine backend
xine-lib version 1.1.11.1
libsmbclient 3.0.28a-lubuntu4.3

What works:

mplayer will play the files
vlc will play the files
totem will play the files if I go via .gvfs/sharename

What does not work:

using nautilus to browse to the share then double clicking on the file.
Using totem to open location smb://192.168.0.2/myshare/movie.avi

Server Side:

I have 2 servers
1.) Ubuntu 8.04
2.) Windows 2003 Standard Server

Error Massage when trying to play files

Share on Ubuntu 8.04
totem-xine error: There is no plugin to handle this movie.

Share on Windows 2003 Standard Server
totem-xine error: There is no input plugin to handle the location of this movie

Note everything works fine either with mplayer or vlc.

"Can you provide log files"
which log files would you like and where will I find them?

Deon Spengler (deons) wrote :

Almost forgot, using smbmount to mount the share then using totem work 100% as well

Jamie Strandboge (jdstrand) wrote :

I still cannot reproduce this as I can access the files with totem-gstreamer via nautilus and location without errors. Deon, can you attach your smb.conf file?

Deon, do you have any Dapper, Feisty or Gutsy clients that you can test. If they also behave differently than before the update, then this is probably the security update that caused the problem, otherwise it is most likely the 4.1 -update.

I'll let Chuck specify the log files he is looking for.

Deon Spengler (deons) wrote :

I have 3 ubuntu 8.04 systems.

first box) did new install and updates, tried to play some avi's from my ubuntu 7.10 server and no joy. I thought at first it was a bad install.

second box) had ubuntu 8.04 on it already was playing files fine from the windows 2003 server and the 7.10 server then it upgrade and it stopped working

third box) at this stage I figured that some thing was going wrong with the updates so I did 1 update at a time and restart after each update then tested to see if I can play the file from the two servers that I have. It stopped working after I upgraded to 3.0.28a-1ubuntu4.2 and did a restart

I have attached my smb.conf file from my client, I can send you my smb.conf file from my ubuntu server but I dont see why that will be import seeing that even when I connect to the windows box totem fails to play.

what confuses me is that totem will work if I mount the share with smbmount or if I browse the share via .gvfs

My 8.04 clients Totem stopped playing smb:// files from 7.10 server suddenly some 5 hours ago in the middle of playlist... No updates were installed at that time, nor were neither of computers restarted, conf changed - anything.

Using /home/user/.gvfs/share/... paths works fine, as does using VLC with smb:// paths, as does network/computer/share browsing with nautilus...

Jamie Strandboge (jdstrand) wrote :

It is still not clear to me if it is Hardy clients that are the problem, or the Ubuntu servers. It seems it is the Hardy clients. Can people downgrade their hardy clients to the 3.0.28a-1ubuntu4 version and then try to connect with the Hardy client, while keeping their updated hardy servers at 3.0.28a-1ubuntu4.2 (or 3.0.22-1ubuntu3.7 on dapper and 3.0.26a-1ubuntu2.4 on gutsy)?

Brad Needham (fishrcynic) wrote :

this affects gutsy too
gutsy peer to peer does not work
hardy peer to peer does not work
hardy to gusty peer to peer does not work
gutsy to hardy peer to peer does not work

hardy reads a windows xp share just fine
gutsy reads a windows xp share just fine

both i386 and amd64 affected

similar issue when opening file over network from totem gives this
asus1@m2npvvm:~$ totem
JACK tmpdir identified as [/dev/shm]
** Message: Error: Could not read from resource.
gstgnomevfssrc.c(703): gst_gnome_vfs_src_create (): /play/source:
Failed to read data: Invalid parameters

also a windows machine can read the files correctly from gutsy or hardy

might be somebodys idea of a security patch

Jamie Strandboge (jdstrand) wrote :

Fish R. Cynic, can you please post your smb.conf file for your hardy or gutsy server.

Leolik (leolikua) wrote :

I confirm this bug. I have two computers: one with Ubuntu 8.04 i386, second with Ubuntu 8.04 amd64. When I try play video in totem - I have black screen and nothing playing. Early this configuration work fine, but when last time samba updating - nothing work :(
Sorry for my english.

kappe (web-kap) wrote :

Confirm!

Client: Ubuntu 8.04 i386, fully upgraded
Server: Ubuntu 7.10 i386 not upgraded

Totem can't play my videos....

PLS!! fix it!

mayadrassam (mayad-rassam) wrote :

I can confirm this bug. Ubuntu 8.04 i386. Totem-gstreamer shows an error: "Could not read from resource". Totem-xine also has the bug, but does not show an error - just fails to play the video/music.

Jamie Strandboge (jdstrand) wrote :

It is nice that people have confirmed this, but I need the smb.conf file for the server as I cannot reproduce it locally.

  • smb.conf Edit (10.6 KiB, application/octet-stream; name=smb.conf)

Here it is (I'm having the problem, Ubuntu Dapper server, Ubuntu Hardy
client). This is obviously from Ubuntu Dapper.

2008/6/26 Jamie Strandboge <email address hidden>:
> It is nice that people have confirmed this, but I need the smb.conf file
> for the server as I cannot reproduce it locally.
>
> --
> Playing from Samba SMB shared folder now is not possible (it could be done until last upgrade).
> https://bugs.launchpad.net/bugs/241448
> You received this bug notification because you are a direct subscriber
> of the bug.
>

--
Néstor Amigo Cairo
+34 687 96 74 81
<email address hidden>

Leolik (leolikua) wrote :

That's my smb.conf files from my Ubuntu 8.04 amd64 comp, from this machine I and other people from lan - always see video, but now - can't. May be this file help you, but I can't see nothing strange on this file.

May be this info, about samba and totem on my machine, help you:

Samba: 3.0.28a-1ubuntu4.3
Totem: totem-xine 2.22.1-0ubuntu2

...and my locale: ru_RU.UTF-8 (may be this need too)

Sorry for my english.

Brad Needham (fishrcynic) wrote :

heres my smb.conf
gutsy amd64

(all of mine are similar - this is the main one that's browsed)

Brad Needham (fishrcynic) wrote :

smbmount as noted by others works

just experimenting a little
firefox 2.0014

smb://server/share/file.avi

works just fine too
(totem-mozilla)

kappe (web-kap) wrote :

My smb.conf @ Ubuntu 7.10 i386

milzk (milzk) wrote :

Hi,

same problem on centrino duo with gutsy!!!

Konstigt (konstigt) wrote :

Same problem here. I can reproduce this with both VLC and Totem.

Using ~/.gvfs/<sharename> instead works great.

$ lsb_release -rd
Description: Ubuntu 8.04.1
Release: 8.04

ii libsmbclient 3.0.28a-1ubuntu4.3
ii gvfs 0.2.4-0ubuntu2

This seems like a showstopper for 8.04.1!

Jamie Strandboge (jdstrand) wrote :

Thank you for the smb.conf files. However, I am still not able to reproduce this. Based on one of the attached smb.conf files, I have taken a stock smb.conf file, and added the following on a Gutsy server:

[bug241448]
path = /tmp
available = yes
browsable = yes
public = yes
writable = yes

Gutsy clients can access it fine, by using nautilus via Network, selecting the server and share, or by specifying the share via smb://

I am going to try different combinations.

Probably you should try to store a video file(whatever) on server /tmp and then click on it and play with totem or vlc,after have accessed the smb share with nautilus or have mounted it with the places->conect to server gnome feat.

it shouldn't play....

Ricardo L. Febrero (rlfebrero) wrote :

Yes, I'm sure they can access the files. But upload a video and then
try to play it directly from Samba with Totem (supposedly by streaming
it). That's the problem. And it happened just after upgrading Samba.

2008/6/27 Jamie Strandboge <email address hidden>:
> Thank you for the smb.conf files. However, I am still not able to
> reproduce this. Based on one of the attached smb.conf files, I have
> taken a stock smb.conf file, and added the following on a Gutsy server:
>
> [bug241448]
> path = /tmp
> available = yes
> browsable = yes
> public = yes
> writable = yes
>
> Gutsy clients can access it fine, by using nautilus via Network,
> selecting the server and share, or by specifying the share via smb://
>
> I am going to try different combinations.
>
> --
> Playing from Samba SMB shared folder now is not possible (it could be done until last upgrade).
> https://bugs.launchpad.net/bugs/241448
> You received this bug notification because you are a direct subscriber
> of the bug.
>

--
Néstor Amigo Cairo
+34 687 96 74 81
<email address hidden>

Jamie Strandboge (jdstrand) wrote :

This is what I did:

Gutsy server:
* created the above share
* restarted samba

Gutsy client:
* used nautilus to access the share, without mounting
* copied a flash video to the share through nautilus
* tried to play video through nautilus by double clicking on it (worked)
* tried to play the video in totem by specifying smb://.../share/file.flv (worked)

Hardy client:
* tried to play video through nautilus by double clicking on it (worked)
* tried to play the video in totem by specifying smb://.../share/file.flv (worked)

I then added a new share to the server with:
[bug241448-seb]
path = /tmp/bar
guest ok = no

then added a user with smbpasswd

Then tried to access the file in the same way on Gutsy and Hardy clients. Both worked.

Jamie Strandboge (jdstrand) wrote :

I have now tried with Hardy server and clients and Feisty server. Tried with and without guest access. Tried via 'totem smb://...', using File/Location within totem and accessing through samba without mounting (and with for that matter). Tried on real hardware and kvm. All work fine.

I need someone to start from a clean install of the samba server and a new user on the client and detail the exact steps to reproduce the problem, and include the video in question if it is small and appropriate (you can email me off list if needed). Please also post your smb.conf as well as /var/log/samba/log.smbd and /var/log/samba/log.<your client hostname>, making sure that /etc/samba/smb.conf has 'loglevel = 9' on the server.

Ricardo L. Febrero (rlfebrero) wrote :

Are you using 64 bit version?? I'm gonna try it better today. BTW, I'm
using Ubuntu Dapper server, not Gutsy. I have the same problem with 32
bit version in a laptop, anyways. I'm telling you!!

2008/6/27 Jamie Strandboge <email address hidden>:
> I have now tried with Hardy server and clients and Feisty server. Tried
> with and without guest access. Tried via 'totem smb://...', using
> File/Location within totem and accessing through samba without mounting
> (and with for that matter). Tried on real hardware and kvm. All work
> fine.
>
> I need someone to start from a clean install of the samba server and a
> new user on the client and detail the exact steps to reproduce the
> problem, and include the video in question if it is small and
> appropriate (you can email me off list if needed). Please also post your
> smb.conf as well as /var/log/samba/log.smbd and /var/log/samba/log.<your
> client hostname>, making sure that /etc/samba/smb.conf has 'loglevel =
> 9' on the server.
>
> --
> Playing from Samba SMB shared folder now is not possible (it could be done until last upgrade).
> https://bugs.launchpad.net/bugs/241448
> You received this bug notification because you are a direct subscriber
> of the bug.
>

--
Néstor Amigo Cairo
+34 687 96 74 81
<email address hidden>

Ricardo L. Febrero (rlfebrero) wrote :

Here is the output of the command:

nestor@edubuntu:~$ totem
smb://lamula/shared/files/CSI%20Miami%202x05%20La%20mejor%20defensa%20%5BDVDRip-Dual%5D%5BSpanish.XviD%5D%5BMisteryRip-TusSeries%5D%5BBy.dsigual%5D.avi

** (totem:10234): DEBUG: Init of Python module
** (totem:10234): DEBUG: Registering Python plugin instance:
YouTube+TotemPythonPlugin
** (totem:10234): DEBUG: Creating object of type YouTube+TotemPythonPlugin
** (totem:10234): DEBUG: Creating Python plugin instance
** Message: Error: Could not read from resource.
gstgnomevfssrc.c(683): gst_gnome_vfs_src_create (): /play/source:
Failed to read data: Invalid parameters

** (totem:10234): DEBUG: Finalizing Python plugin instance

This file in fact exists (it has been taken directly from Right Button
+ Copy and then Paste on the terminal). And it shows the error.

AND: If I try to play a file which does not exist (either on SMB or
locally), then it says "Location not found", not "Could not read from
resource", as above.

2008/6/27 Néstor Amigo Cairo <email address hidden>:
> Are you using 64 bit version?? I'm gonna try it better today. BTW, I'm
> using Ubuntu Dapper server, not Gutsy. I have the same problem with 32
> bit version in a laptop, anyways. I'm telling you!!
>
> 2008/6/27 Jamie Strandboge <email address hidden>:
>> I have now tried with Hardy server and clients and Feisty server. Tried
>> with and without guest access. Tried via 'totem smb://...', using
>> File/Location within totem and accessing through samba without mounting
>> (and with for that matter). Tried on real hardware and kvm. All work
>> fine.
>>
>> I need someone to start from a clean install of the samba server and a
>> new user on the client and detail the exact steps to reproduce the
>> problem, and include the video in question if it is small and
>> appropriate (you can email me off list if needed). Please also post your
>> smb.conf as well as /var/log/samba/log.smbd and /var/log/samba/log.<your
>> client hostname>, making sure that /etc/samba/smb.conf has 'loglevel =
>> 9' on the server.
>>
>> --
>> Playing from Samba SMB shared folder now is not possible (it could be done until last upgrade).
>> https://bugs.launchpad.net/bugs/241448
>> You received this bug notification because you are a direct subscriber
>> of the bug.
>>
>
>
>
> --
> Néstor Amigo Cairo
> +34 687 96 74 81
> <email address hidden>
>

--
Néstor Amigo Cairo
+34 687 96 74 81
<email address hidden>

Brad Needham (fishrcynic) wrote :

i can access any file but a *.avi file

*.avi gives you

asus1@m2npvvm:~$ totem
JACK tmpdir identified as [/dev/shm]
** Message: Error: Could not read from resource.
gstgnomevfssrc.c(703): gst_gnome_vfs_src_create (): /play/source:
Failed to read data: Invalid parameters

*.flv play
*.mkv play
*.mp3 play

as stated above and by others
if the share is mounted with smbmount or mount ...
then *.avi will play

Jamie Strandboge (jdstrand) wrote :

Confirming as several people have had the problem, though I haven't been able to reproduce it. Per Sebastien Bacher, removing the patch for CVE-2008-1105 fixes the problem. This is highly dependent on the client and server interaction with certain files. This is upstream bug https://bugzilla.samba.org/show_bug.cgi?id=5517.

Changed in samba:
status: Incomplete → Confirmed
Changed in totem:
status: Confirmed → Invalid
Changed in samba:
status: Confirmed → Triaged
rakudave (rakudave) wrote :

Confirm

Client: Hardy, updated
Server: Harde, updated

Could not read form resource
gstgnomevfssrc.c(683): gst_gnome_vfs_src_create (): play/source:
Failed to read data: Invalid Parameter

Ricardo L. Febrero (rlfebrero) wrote :

Take a look at this bug:

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/totem/+bug/197669

It's quite similar: I wonder if it has something to do with our trouble.

2008/6/29 rakudave <email address hidden>:
> Confirm
>
> Client: Hardy, updated
> Server: Harde, updated
>
> Could not read form resource
> gstgnomevfssrc.c(683): gst_gnome_vfs_src_create (): play/source:
> Failed to read data: Invalid Parameter
>
> --
> Playing from Samba SMB shared folder now is not possible (it could be done until last upgrade).
> https://bugs.launchpad.net/bugs/241448
> You received this bug notification because you are a direct subscriber
> of the bug.
>

--
Néstor Amigo Cairo
+34 687 96 74 81
<email address hidden>

Update that arrived just now did not change anything.

Changed in samba:
status: Triaged → In Progress
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package samba - 2:3.0.30-2ubuntu3

---------------
samba (2:3.0.30-2ubuntu3) intrepid; urgency=low

  * debian/patches/upstream_bug5517.patch: adjust cli_negprot() to properly
    calculate buffer sizes. This bug was introduced in the fix for
    CVE-2008-1105
  * References
    LP: #241448
    https://bugzilla.samba.org/show_bug.cgi?id=5517

 -- Jamie Strandboge <email address hidden> Mon, 30 Jun 2008 09:17:40 -0400

Changed in samba:
status: In Progress → Fix Released
Changed in samba:
assignee: nobody → jdstrand
status: New → Fix Committed
assignee: nobody → jdstrand
status: New → Fix Committed
assignee: nobody → jdstrand
status: New → Fix Committed
assignee: nobody → jdstrand
status: New → Fix Committed
Changed in totem:
status: New → Invalid
status: New → Invalid
status: New → Invalid
status: New → Invalid
milzk (milzk) wrote :

Hi,

I'm a complete noob when it comes to patches... can someone give a little help on how to apply this patch?

many thanks

milzk

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package samba - 3.0.28a-1ubuntu4.4

---------------
samba (3.0.28a-1ubuntu4.4) hardy-security; urgency=low

  * RELIABILITY UPDATE: the patch for CVE-2008-1105 introduced a regression
    with certain client and server interactions with large file sizes.
  * debian/patches/security-CVE-2008-1105_pt2.patch: adjust cli_negprot()
    to properly calculate buffer sizes
  * References
    LP: #241448
    https://bugzilla.samba.org/show_bug.cgi?id=5517

 -- Jamie Strandboge <email address hidden> Sat, 28 Jun 2008 09:34:21 -0400

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package samba - 3.0.26a-1ubuntu2.5

---------------
samba (3.0.26a-1ubuntu2.5) gutsy-security; urgency=low

  * RELIABILITY UPDATE: the patch for CVE-2008-1105 introduced a regression
    with certain client and server interactions with large file sizes.
  * debian/patches/security-CVE-2008-1105_pt2.patch: adjust cli_negprot()
    to properly calculate buffer sizes
  * References
    LP: #241448
    https://bugzilla.samba.org/show_bug.cgi?id=5517

 -- Jamie Strandboge <email address hidden> Sat, 28 Jun 2008 09:42:59 -0400

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package samba - 3.0.24-2ubuntu1.7

---------------
samba (3.0.24-2ubuntu1.7) feisty-security; urgency=low

  * RELIABILITY UPDATE: the patch for CVE-2008-1105 introduced a regression
    with certain client and server interactions with large file sizes.
  * debian/patches/security-CVE-2008-1105_pt2.patch: adjust cli_negprot()
    to properly calculate buffer sizes
  * References
    LP: #241448
    https://bugzilla.samba.org/show_bug.cgi?id=5517

 -- Jamie Strandboge <email address hidden> Sat, 28 Jun 2008 09:47:35 -0400

Changed in samba:
status: Fix Committed → Fix Released
status: Fix Committed → Fix Released
status: Fix Committed → Fix Released
Jamie Strandboge (jdstrand) wrote :
Changed in samba:
status: Fix Committed → Fix Released
Bob Clough (parag0n) wrote :

Confirming this works now on hardy. Thanks Jamie!

rakudave (rakudave) wrote :

works like a charm :-D
thanks!

milzk (milzk) wrote :

works great on gutsy!!
thanks!

Brad Needham (fishrcynic) wrote :

hardy i386, amd64 ok
gutsy i386, amd64 ok

many thanks.
(life is good again :-) )

server 710, client 804 - it works again after todays upd

kappe (web-kap) wrote :

Hardy i386 works :D Good job guy!

Ricardo L. Febrero (rlfebrero) wrote :

Hardy 32 bit client works (Dapper Server). Thanks!!

2008/7/1 kappe <email address hidden>:
> Hardy i386 works :D Good job guy!
>
> --
> Playing from Samba SMB shared folder now is not possible (it could be done until last upgrade).
> https://bugs.launchpad.net/bugs/241448
> You received this bug notification because you are a direct subscriber
> of the bug.
>

--
Néstor Amigo Cairo
+34 687 96 74 81
<email address hidden>

Leolik (leolikua) wrote :

Hardy 32 and 64 bit - works fine. Thanks!

Changed in samba:
status: Unknown → Fix Released
Deon Spengler (deons) wrote :

Thanks, it works.

Something that never did work but I think is related to this bug.

Trying to play a file that resides on a Windows 2003 server with Domain Authentication fails with totem.

Changed in samba:
importance: Unknown → High
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.