video is not playing in the default player and ear phone sound is not working

Bug #1802349 reported by Sandesh on 2018-11-08

This bug report will be marked for expiration in 53 days if no further activity occurs. (find out why)

6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
totem (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

the video is not playing in the default video player and if I plug my earphone, the sound is not coming

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 18.04
Package: totem 3.26.0-0ubuntu6
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.15.0-34.37-generic 4.15.18
Uname: Linux 4.15.0-34-generic x86_64
ApportVersion: 2.20.9-0ubuntu7.2
Architecture: amd64
CurrentDesktop: ubuntu:GNOME
Date: Thu Nov 8 22:57:31 2018
InstallationDate: Installed on 2018-05-21 (170 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 18.04 LTS "Bionic Beaver" - Release amd64 (20180426)
ProcEnviron:
 TERM=xterm-256color
 PATH=(custom, no user)
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 LANG=en_IN
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: totem
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
XorgLog: Error: [Errno 2] No such file or directory: '/var/log/Xorg.0.log'

Sandesh (sandy08) wrote :

Thanks for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. We appreciate the difficulties you are facing, but this appears to be a "regular" (non-security) bug. I have unmarked it as a security issue since this bug does not show evidence of allowing attackers to cross privilege boundaries nor directly cause loss of data/privacy. Please feel free to report any other bugs you may find.

information type: Private Security → Public
Daniel van Vugt (vanvugt) wrote :

Can you please:

1. Take a photo/screenshot of the problem; and

2. Run 'lspci -k' and send us the output?

Changed in totem (Ubuntu):
status: New → Incomplete
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers