The videos feed no longer loads

Bug #1053671 reported by Nicolas Delvaux on 2012-09-20
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
totem-plugin-arte (Ubuntu)
Undecided
Nicolas Delvaux
Oneiric
Undecided
Unassigned
Precise
Undecided
Unassigned

Bug Description

Since two weeks, the Arte+7 plugin is no longer able to load the videos feed, which makes it unusable.

This is because Arte changed its API.

This bug was fixed upstream by this commit:
https://gitorious.org/totem-plugin-arte/mainline/commit/d654a1012ca0a1f2e0a164dd5b7066de95cce2ae

A new release was made and this bug is now fixed in Quantal and in Debian.

However, the patch still needs to be backported on former Ubuntu releases.

[Test Case]
- install the totem-plugin-arte package on Precise or Oneiric
- launch totem, activate the Arte plugin
- The Arte video feed should appear on the side panel

[Regression Potential]
I don't see any.
The current package is broken and the patch is already both on Debian and in Quantal.

Changed in totem-plugin-arte (Ubuntu):
assignee: nobody → Nicolas Delvaux (malizor)
status: New → In Progress
Nicolas Delvaux (malizor) wrote :
Nicolas Delvaux (malizor) wrote :
Jean-Baptiste Lallement (jibel) wrote :

Targeting to Precise and Oneiric per request of malizor on IRC.

Michael Terry (mterry) wrote :

They seem to have now put 301 redirects on the old URLs to the new ones. It appears to work in 12.04 for me. So I'll close these SRU tasks.

Changed in totem-plugin-arte (Ubuntu):
status: In Progress → Fix Released
Changed in totem-plugin-arte (Ubuntu Oneiric):
status: New → Invalid
Changed in totem-plugin-arte (Ubuntu Precise):
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers