package tomcat7 7.0.68-1ubuntu0.1 failed to install/upgrade: el subproceso instalado el script post-installation devolvió el código de salida de error 1

Bug #1617109 reported by Germán on 2016-08-26
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
tomcat7 (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

The system throws me this error when I tried to install te package

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: tomcat7 7.0.68-1ubuntu0.1
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-34.53-generic 4.4.15
Uname: Linux 4.4.0-34-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia_uvm nvidia_modeset nvidia wl
ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.1
AptOrdering:
 tomcat7-common: Install
 tomcat7: Install
 tomcat7-common: Configure
 tomcat7: Configure
 NULL: ConfigurePending
Architecture: amd64
Date: Fri Aug 26 03:04:59 2016
ErrorMessage: el subproceso instalado el script post-installation devolvió el código de salida de error 1
InstallationDate: Installed on 2016-06-29 (58 days ago)
InstallationMedia: It
PackageArchitecture: all
RelatedPackageVersions:
 dpkg 1.18.4ubuntu1.1
 apt 1.2.12~ubuntu16.04.1
SourcePackage: tomcat7
Title: package tomcat7 7.0.68-1ubuntu0.1 failed to install/upgrade: el subproceso instalado el script post-installation devolvió el código de salida de error 1
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

Germán (yostik24) wrote :
Joshua Powers (powersj) wrote :

From log:

Job for tomcat7.service failed because the control process exited with error code. See "systemctl status tomcat7.service" and "journalctl -xe" for details.

Getting this output would help further triage.

Joshua Powers (powersj) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better.

Since there isn't enough information in your report to differentiate between a local configuration problem and a bug in Ubuntu, I'm marking this bug as Incomplete.

If indeed this is a local configuration problem, you can find pointers to get help for this sort of problem here: http://www.ubuntu.com/support/community

Or if you believe that this is really a bug, then you may find it helpful to read "How to report bugs effectively" http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/bugs.html. We'd be grateful if you would then provide a more complete description of the problem, explain why you believe this is a bug in Ubuntu rather than a problem specific to your system, and then change the bug status back to New.

Changed in tomcat7 (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for tomcat7 (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in tomcat7 (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers