package squid 2.7.STABLE7-1ubuntu12 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

Bug #565022 reported by Richard Icare on 2010-04-16
46
This bug affects 10 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
squid (Ubuntu)
Medium
Unassigned
Lucid
Medium
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: squid

When running the upgrade of packages it came up with this error at the end of upgrading

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: squid 2.7.STABLE7-1ubuntu12
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-20.30-generic 2.6.32.11+drm33.2
Uname: Linux 2.6.32-20-generic i686
Architecture: i386
Date: Fri Apr 16 21:53:06 2010
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
InstallationMedia: Ubuntu 10.04 "Lucid Lynx" - Beta i386 (20100318)
SourcePackage: squid
Title: package squid 2.7.STABLE7-1ubuntu12 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

Richard Icare (richardicare) wrote :
Chuck Short (zulcss) wrote :

Was squid running prior to update?

chuck

Changed in squid (Ubuntu):
importance: Undecided → Medium
status: New → Confirmed
status: Confirmed → Incomplete

Well i installed squid prefetch and preload in the synaptic, so i presume
it is always running when you launch the browser???

On Mon, 19 Apr 2010 14:44:44 +0100, Chuck Short
<email address hidden> wrote:

> Was squid running prior to update?
>
> chuck
>
> ** Changed in: squid (Ubuntu)
> Importance: Undecided => Medium
>
> ** Changed in: squid (Ubuntu)
> Status: New => Confirmed
>
> ** Changed in: squid (Ubuntu)
> Status: Confirmed => Incomplete

Michael Vogt (mvo) wrote :

I just ran into the same problem on my regular machine:

Setting up squid-common (2.7.STABLE7-1ubuntu12) ...^M
^M
Setting up squid (2.7.STABLE7-1ubuntu12) ...^M
Installing new version of config file /etc/resolvconf/update-libc.d/squid ...^M
restart: Job failed to restart^M
dpkg: error processing squid (--configure):^M
 subprocess installed post-installation script returned error exit status 1^M

and it was running before.

Changed in squid (Ubuntu):
status: Incomplete → Confirmed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers