squid_unix_group and winbind problem

Bug #56494 reported by mmezo on 2006-08-15
2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
squid (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: squid

squid_unix_group doesn't work for me in ubuntu dapper when I enable winbind authentication.

- Without winbind it seems to work ok (tried on a different machine).
- With winbind authentication enabled it segfaults (tried in two different machines)
- In Debian Sarge it works even with winbind enabled.

This is what happens in ubuntu with winbind enabled: (note "group" and "user" don't exist, but the same happens when I use real users. There are symbols in the following text. I hope you can see them)

user@pi:~$ /usr/lib/squid/squid_unix_group -g group -p
user
helper: User does not exist 'user'
helper: Group does not exist 'group'
helper: User does not exist 'user'
helper: Group does not exist '
helper: User does not exist 'user'
helper: Group does not exist ''
helper: User does not exist 'user'
helper: Group does not exist '�'
helper: User does not exist 'user'
helper: Group does not exist '<'
helper: User does not exist 'user'
helper: Group does not exist ';;;���Z>o>���? ?▒?5?C?x???'
helper: User does not exist 'user'
helper: Group does not exist '�'
helper: User does not exist 'user'
helper: Group does not exist ' E��9��E�)�9��
                                             [^_]��▒]��'
helper: User does not exist 'user'
Fallo de segmentación
(Segmentation fault)

Could it have anything with Ubuntu using UTF8 instead of ISO8859?

Paul Dufresne (paulduf) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. You reported this bug a while ago and there hasn't been any activity in it recently. We were wondering is this still an issue for you? Can you try with latest Ubuntu release? Thanks in advance.

Changed in squid:
assignee: nobody → dufresnep
status: New → Incomplete
Paul Dufresne (paulduf) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New". Thanks again!

Changed in squid:
status: Incomplete → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers