program does not start installing after i click the 'instal' button in software center

Bug #689005 reported by Sunil Kumar Sekar on 2010-12-11
22
This bug affects 4 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
software-center (Ubuntu)
Low
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: software-center

Once i click the install button..it becomes insensitive for a while...then again becomes sensitive...and the program does not queue up in the the progress tab...

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.10
Package: software-center 3.0.7
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.35-23.41-generic 2.6.35.7
Uname: Linux 2.6.35-23-generic i686
Architecture: i386
Date: Sat Dec 11 23:51:01 2010
InstallationMedia: Ubuntu-Netbook 10.10 "Maverick Meerkat" - Release i386 (20101007)
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 LANG=en_IN
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: software-center

Victor Vargas (kamus) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. Please answer these questions:

1. Is this reproducible?
2. If so, what specific steps should we take to recreate this bug? Be as detailed as possible.
This will help us to find and resolve the problem.

Changed in software-center (Ubuntu):
importance: Undecided → Low
status: New → Incomplete
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for software-center (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in software-center (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
Vivek (vivekjaguvar) on 2011-08-26
Changed in software-center (Ubuntu):
assignee: nobody → Vivek (vivekjaguvar)
status: Expired → Confirmed
status: Confirmed → New
Changed in software-center (Ubuntu):
assignee: Vivek (vivekjaguvar) → nobody
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers