After 72% get installed, its not doing any action while installing application using Ubuntu Sofware center

Bug #657643 reported by ParthaSarathi on 2010-10-10
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
software-center (Ubuntu)
Low
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: software-center

I am trying to install application by make use of Ubuntu Software Center, I have found a problem on this. After 72% getting installed further installing not yet done. It shows Applying changes, but its not doing process on this.

ProblemType: Bug
Architecture: i386
Date: Sun Oct 10 17:19:07 2010
DistroRelease: Ubuntu 9.10
InstallationMedia: Ubuntu 9.10 "Karmic Koala" - Release i386 (20091028.5)
Package: software-center 1.0.3
PackageArchitecture: all
ProcEnviron:
 LANG=en_IN
 SHELL=/bin/bash
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.31-22.65-generic
SourcePackage: software-center
Uname: Linux 2.6.31-22-generic i686

ParthaSarathi (lpsarathi-edu) wrote :
ParthaSarathi (lpsarathi-edu) wrote :
Michael Vogt (mvo) wrote :

Thanks for your bugreport.

Can you please attach the files /var/log/apt/term.log and /var/log/apt/history.log ?
If the machine is still running, can you please also attach the output of:
$ ps afx
?

thanks,
 Michael

Victor Vargas (kamus) wrote :

any news about it ParthaSarathi?

Changed in software-center (Ubuntu):
importance: Undecided → Low
status: New → Incomplete
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for software-center (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in software-center (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers