package samba4 (not installed) failed to install/upgrade: sub-processo script post-installation instalado retornou estado de saída de erro 255

Bug #1304621 reported by Hebert do Nascimento on 2014-04-08
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
samba4 (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

package samba4 (not installed) failed to install/upgrade: sub-processo script post-installation instalado retornou estado de saída de erro 255

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 13.10
Package: samba4 (not installed)
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.11.0-15.25-generic 3.11.10
Uname: Linux 3.11.0-15-generic i686
ApportVersion: 2.12.5-0ubuntu2.2
Architecture: i386
Date: Mon Mar 31 15:40:20 2014
DuplicateSignature: package:samba4:(not installed):sub-processo script post-installation instalado retornou estado de saída de erro 255
ErrorMessage: sub-processo script post-installation instalado retornou estado de saída de erro 255
InstallationDate: Installed on 2014-02-15 (52 days ago)
InstallationMedia: Xubuntu 13.10 "Saucy Salamander" - Release i386 (20131016)
MarkForUpload: True
SourcePackage: samba4
Title: package samba4 (not installed) failed to install/upgrade: sub-processo script post-installation instalado retornou estado de saída de erro 255
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

tags: removed: need-duplicate-check
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers