I loss my session with vm windows 7 to 64 bits

Bug #1532041 reported by aahernan on 2016-01-07
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
samba (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

I loss my session of ubuntu 15:04, I have to reboot my server

Thasks

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 15.04
Package: samba-common 2:4.1.13+dfsg-4ubuntu3.1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.19.0-42.48-generic 3.19.8-ckt10
Uname: Linux 3.19.0-42-generic x86_64
ApportVersion: 2.17.2-0ubuntu1.8
Architecture: amd64
Date: Thu Jan 7 17:49:10 2016
DuplicateSignature: package:samba-common:2:4.1.13+dfsg-4ubuntu3.1:el subproceso instalado el script post-installation devolvió el código de salida de error 1
ErrorMessage: el subproceso instalado el script post-installation devolvió el código de salida de error 1
InstallationDate: Installed on 2015-10-05 (94 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 15.04 "Vivid Vervet" - Release amd64 (20150422)
NmbdLog:

PackageArchitecture: all
RelatedPackageVersions:
 dpkg 1.17.25ubuntu1.1
 apt 1.0.9.7ubuntu4.2
SambaServerRegression: Yes
SmbConfIncluded: Yes
SourcePackage: samba
Title: package samba-common 2:4.1.13+dfsg-4ubuntu3.1 failed to install/upgrade: el subproceso instalado el script post-installation devolvió el código de salida de error 1
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
WindowsFailedConnect: Yes

aahernan (aahernan) wrote :
aahernan (aahernan) wrote :

Thanks

tags: removed: need-duplicate-check
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers