I am not able to play mp3 songs after the update

Bug #363205 reported by mavijitr on 2009-04-18

This bug report was converted into a question: question #67807: I am not able to play mp3 songs after the update.

4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
rhythmbox (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: rhythmbox

I noticed the following issue second time.

I bought the NB100 with ubuntu OS couple of weeks back. The audio player was working good at the begining and there was no mp3 codec in it. I updated with the codec then started working. I updated the software of the system on the next day. The audio stopped play music. I found a patch for that I executed the patch in the machine to made it ok.

Again the audio went down yesterday after the update. I just uninstall the codec in the system now it is working.

Would like to know from the support team, that, is this the way it work? is it normal behaviour?

Vijay

ProblemType: Bug
Architecture: lpia
Date: Fri Apr 17 23:15:18 2009
DistroRelease: Ubuntu 8.04
ExecutablePath: /usr/bin/rhythmbox
NonfreeKernelModules: osd_driver ath_hal
Package: rhythmbox 0.11.5-0ubuntu8netbook1
PackageArchitecture: lpia
ProcEnviron:
 PATH=/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/games
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: rhythmbox
Uname: Linux 2.6.24-19-lpia i686
UnreportableReason: This is not a genuine Ubuntu package

mavijitr (mavijitr) wrote :
Sebastien Bacher (seb128) wrote :

thank you for your bug report, that's rather a question than a bug description though

Changed in rhythmbox (Ubuntu):
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Related questions