hibernate ipw2200 errors

Bug #550548 reported by giantkiar on 2010-03-28
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
pm-utils (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

I have these problems in while executing "Hibernate/Resume smoke test" (snr-003) on Ubuntu Karmic Koala (9.10), kernel 2.6.31-20-generic, & Ubuntu Lucid Lynx (10.04) Beta1 with my laptop HP Compaq nx8220:

- on Ubuntu-9.1 & Ubuntu-10.04_LIVE
[ 411.412730] ipw2200: Unable to load ucode: -22
[ 411.412738] ipw2200: Unable to load firmware: -22
[ 411.412740] ipw2200: Failed to up device
[ 413.288109] PM: Cannot find swap device, try swapon -a.

- on Ubuntu-9.1 & Ubuntu-10.04_INSTALLED
[ 411.412727] Failed to send CARD_DISABLE: Command timed out.
[ 411.412730] ipw2200: Unable to load ucode: -22
[ 411.412738] ipw2200: Unable to load firmware: -22
[ 411.412740] ipw2200: Failed to up device

After these errors
on Ubuntu-9.1 & Ubuntu-10.04_LIVE --> my laptop doesn't hibernate...only black screen, moving mouse I see normal Desktop.
on Ubuntu-9.1 & Ubuntu-10.04_INSTALLED --> my laptop hibernate normally.

In both case after this all works normally...network et al.
You can see more information about my laptop here: https://wiki.ubuntu.com/Testing/Laptop/Reports/hpcompaqnx8220#Known%20hardware

Please tell me what can I do to give you more informazion to improove this strange behavior...thanks.

shrini (shrini) on 2010-03-29
affects: ubuntu → pm-utils (Ubuntu)
giantkiar (giantkiar) on 2010-03-30
description: updated
description: updated
Serge Hallyn (serge-hallyn) wrote :

Please reply if this is still an issue.

Changed in pm-utils (Ubuntu):
status: New → Incomplete
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for pm-utils (Ubuntu) because there has been no activity for 60 days.]

Changed in pm-utils (Ubuntu):
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers