plymouthd crashed with SIGSEGV in ply_event_loop_process_pending_events()

Bug #936949 reported by manishmahabir on 2012-02-20
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
plymouth (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

got this at startup

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 12.04
Package: plymouth 0.8.2-2ubuntu28
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.2.0-17.26-generic-pae 3.2.6
Uname: Linux 3.2.0-17-generic-pae i686
NonfreeKernelModules: wl
ApportVersion: 1.91-0ubuntu1
Architecture: i386
Date: Mon Feb 20 18:38:16 2012
DefaultPlymouth: /lib/plymouth/themes/ubuntu-logo/ubuntu-logo.plymouth
ExecutablePath: /sbin/plymouthd
InstallationMedia: Ubuntu 12.04 LTS "Precise Pangolin" - Alpha i386 (20120217)
MachineType: Hewlett-Packard Compaq Presario CQ40 Notebook PC
ProcCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.2.0-17-generic-pae root=UUID=ae016529-b107-4f8f-863b-a0b5cb37af66 ro quiet splash vt.handoff=7
ProcCmdline: /sbin/plymouthd --mode=boot --attach-to-session
ProcEnviron: PATH=(custom, no user)
ProcFB: 0 nouveaufb
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.2.0-17-generic-pae root=UUID=ae016529-b107-4f8f-863b-a0b5cb37af66 ro quiet splash vt.handoff=7
SegvAnalysis:
 Segfault happened at: 0xb77655b7 <ply_event_loop_process_pending_events+455>: test %ecx,0x4(%esi)
 PC (0xb77655b7) ok
 source "%ecx" ok
 destination "0x4(%esi)" (0x00000004) not located in a known VMA region (needed writable region)!
SegvReason: writing NULL VMA
Signal: 11
SourcePackage: plymouth
StacktraceTop:
 ply_event_loop_process_pending_events () from /lib/libply.so.2
 ply_event_loop_run () from /lib/libply.so.2
 ?? ()
 __libc_start_main () from /lib/i386-linux-gnu/libc.so.6
 ?? ()
TextPlymouth: /lib/plymouth/themes/ubuntu-text/ubuntu-text.plymouth
Title: plymouthd crashed with SIGSEGV in ply_event_loop_process_pending_events()
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
UserGroups:

dmi.bios.date: 05/18/2010
dmi.bios.vendor: Insyde
dmi.bios.version: F.66
dmi.board.asset.tag: Base Board Asset Tag
dmi.board.name: 7010
dmi.board.vendor: Hewlett-Packard
dmi.board.version: 99.C3
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: Hewlett-Packard
dmi.chassis.version: N/A
dmi.modalias: dmi:bvnInsyde:bvrF.66:bd05/18/2010:svnHewlett-Packard:pnCompaqPresarioCQ40NotebookPC:pvr0353120?F2??F?0000??0000:rvnHewlett-Packard:rn7010:rvr99.C3:cvnHewlett-Packard:ct10:cvrN/A:
dmi.product.name: Compaq Presario CQ40 Notebook PC
dmi.product.version: 0353120�?F2??F?0000??0000
dmi.sys.vendor: Hewlett-Packard

manishmahabir (manishmahabir) wrote :

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make this software better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #849414, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

visibility: private → public
visibility: private → public
tags: removed: need-i386-retrace
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers