plymouthd crashed with SIGSEGV in ply_event_loop_process_pending_events()

Bug #918407 reported by Mandofab on 2012-01-18
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
plymouth (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

No idea what the problem is. Just got the error message

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 12.04
Package: plymouth 0.8.2-2ubuntu28
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.2.0-9.16-generic-pae 3.2.1
Uname: Linux 3.2.0-9-generic-pae i686
NonfreeKernelModules: wl
ApportVersion: 1.91-0ubuntu1
Architecture: i386
CrashCounter: 1
Date: Wed Jan 18 19:57:39 2012
DefaultPlymouth: /lib/plymouth/themes/ubuntu-logo/ubuntu-logo.plymouth
ExecutablePath: /sbin/plymouthd
InstallationMedia: Ubuntu 12.04 LTS "Precise Pangolin" - Alpha i386 (20120114)
MachineType: Dell Inc. Inspiron 1011
ProcCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.2.0-9-generic-pae root=UUID=03313446-fd7a-4d49-ab1f-0c6f670e9310 ro quiet splash vt.handoff=7
ProcCmdline: /sbin/plymouthd --mode=boot --attach-to-session
ProcEnviron: PATH=(custom, no user)
ProcFB: 0 inteldrmfb
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.2.0-9-generic-pae root=UUID=03313446-fd7a-4d49-ab1f-0c6f670e9310 ro quiet splash vt.handoff=7
SegvAnalysis:
 Segfault happened at: 0xb78005b7 <ply_event_loop_process_pending_events+455>: test %ecx,0x4(%esi)
 PC (0xb78005b7) ok
 source "%ecx" ok
 destination "0x4(%esi)" (0x00000004) not located in a known VMA region (needed writable region)!
SegvReason: writing NULL VMA
Signal: 11
SourcePackage: plymouth
StacktraceTop:
 ply_event_loop_process_pending_events () from /lib/libply.so.2
 ply_event_loop_run () from /lib/libply.so.2
 ?? ()
 __libc_start_main () from /lib/i386-linux-gnu/libc.so.6
 ?? ()
TextPlymouth: /lib/plymouth/themes/ubuntu-text/ubuntu-text.plymouth
Title: plymouthd crashed with SIGSEGV in ply_event_loop_process_pending_events()
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
UserGroups:

dmi.bios.date: 07/29/2009
dmi.bios.vendor: Dell Inc.
dmi.bios.version: A06
dmi.board.name: CN0Y53
dmi.board.vendor: Dell Inc.
dmi.board.version: A06
dmi.chassis.type: 8
dmi.chassis.vendor: Dell Inc.
dmi.chassis.version: A06
dmi.modalias: dmi:bvnDellInc.:bvrA06:bd07/29/2009:svnDellInc.:pnInspiron1011:pvrA06:rvnDellInc.:rnCN0Y53:rvrA06:cvnDellInc.:ct8:cvrA06:
dmi.product.name: Inspiron 1011
dmi.product.version: A06
dmi.sys.vendor: Dell Inc.

Mandofab (mandofab) wrote :

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make this software better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #849414, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

visibility: private → public
visibility: private → public
tags: removed: need-i386-retrace
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers