plymouthd crashed with SIGSEGV in ply_event_loop_process_pending_events()

Bug #867817 reported by Adam-cowan on 2011-10-04
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
plymouth (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Happens about 30 seconds after a cold boot on 11.10 Beta 2.

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 11.10
Package: plymouth 0.8.2-2ubuntu28
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.0.0-12.19-generic 3.0.4
Uname: Linux 3.0.0-12-generic x86_64
NonfreeKernelModules: fglrx
ApportVersion: 1.23-0ubuntu2
Architecture: amd64
Date: Tue Oct 4 10:29:30 2011
DefaultPlymouth: /lib/plymouth/themes/ubuntu-logo/ubuntu-logo.plymouth
ExecutablePath: /sbin/plymouthd
InstallationMedia: Ubuntu 11.04 "Natty Narwhal" - Release amd64 (20110427.1)
MachineType: LENOVO 2764CTO
PccardctlIdent:
 Socket 0:
   no product info available
PccardctlStatus:
 Socket 0:
   no card
ProcCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.0.0-12-generic root=UUID=792025ae-0668-4619-832e-f296b02ae750 ro elevator=noop quiet splash vt.handoff=7
ProcCmdline: /sbin/plymouthd --mode=boot --attach-to-session
ProcEnviron: PATH=(custom, no user)
ProcFB:

ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.0.0-12-generic root=UUID=792025ae-0668-4619-832e-f296b02ae750 ro elevator=noop quiet splash vt.handoff=7
SegvAnalysis:
 Segfault happened at: 0x7fe5cbbf3504 <ply_event_loop_process_pending_events+468>: test %r12d,0x8(%r13)
 PC (0x7fe5cbbf3504) ok
 source "%r12d" ok
 destination "0x8(%r13)" (0x00000008) not located in a known VMA region (needed writable region)!
SegvReason: writing NULL VMA
Signal: 11
SourcePackage: plymouth
StacktraceTop:
 ply_event_loop_process_pending_events () from /lib/libply.so.2
 ply_event_loop_run () from /lib/libply.so.2
 ?? ()
 __libc_start_main () from /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6
 ?? ()
TextPlymouth: /lib/plymouth/themes/ubuntu-text/ubuntu-text.plymouth
Title: plymouthd crashed with SIGSEGV in ply_event_loop_process_pending_events()
UpgradeStatus: Upgraded to oneiric on 2011-09-06 (27 days ago)
UserGroups:

dmi.bios.date: 12/06/2010
dmi.bios.vendor: LENOVO
dmi.bios.version: 7UET91WW (3.21 )
dmi.board.name: 2764CTO
dmi.board.vendor: LENOVO
dmi.board.version: Not Available
dmi.chassis.asset.tag: No Asset Information
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: LENOVO
dmi.chassis.version: Not Available
dmi.modalias: dmi:bvnLENOVO:bvr7UET91WW(3.21):bd12/06/2010:svnLENOVO:pn2764CTO:pvrThinkPadT400:rvnLENOVO:rn2764CTO:rvrNotAvailable:cvnLENOVO:ct10:cvrNotAvailable:
dmi.product.name: 2764CTO
dmi.product.version: ThinkPad T400
dmi.sys.vendor: LENOVO

Adam-cowan (adam-cowan) wrote :

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make Ubuntu better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #849414, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

visibility: private → public
visibility: private → public
tags: removed: need-amd64-retrace
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers