plymouthd crashed with SIGSEGV in ply_event_loop_process_pending_events()

Bug #865736 reported by marcobra (Marco Braida) on 2011-10-03
10
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
plymouth (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

plymouth:
  Installato: 0.8.2-2ubuntu28
  Candidato: 0.8.2-2ubuntu28
  Tabella versione:
 *** 0.8.2-2ubuntu28 0
        500 http://archive.ubuntu.com/ubuntu/ oneiric/main i386 Packages
        100 /var/lib/dpkg/status

Just after start of Oneiric

ProblemType: Crash
DistroRelease: Ubuntu 11.10
Package: plymouth 0.8.2-2ubuntu28
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.0.0-12.19-generic 3.0.4
Uname: Linux 3.0.0-12-generic i686
ApportVersion: 1.23-0ubuntu2
Architecture: i386
Date: Mon Oct 3 23:21:28 2011
DefaultPlymouth: /lib/plymouth/themes/ubuntu-logo/ubuntu-logo.plymouth
ExecutablePath: /sbin/plymouthd
InstallationMedia: Ubuntu 11.10 "Oneiric Ocelot" - Alpha i386 (20110531.1)
MachineType: Acer AOA110
ProcCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.0.0-12-generic root=UUID=66490d51-1dfc-4a8e-8fb1-594a8350ad0e ro quiet splash vt.handoff=7
ProcCmdline: /sbin/plymouthd --mode=boot --attach-to-session
ProcEnviron: PATH=(custom, no user)
ProcFB: 0 inteldrmfb
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.0.0-12-generic root=UUID=66490d51-1dfc-4a8e-8fb1-594a8350ad0e ro quiet splash vt.handoff=7
SegvAnalysis:
 Segfault happened at: 0x43d5b7 <ply_event_loop_process_pending_events+455>: test %ecx,0x4(%esi)
 PC (0x0043d5b7) ok
 source "%ecx" ok
 destination "0x4(%esi)" (0x00000004) not located in a known VMA region (needed writable region)!
SegvReason: writing NULL VMA
Signal: 11
SourcePackage: plymouth
StacktraceTop:
 ply_event_loop_process_pending_events () from /lib/libply.so.2
 ply_event_loop_run () from /lib/libply.so.2
 ?? ()
 __libc_start_main () from /lib/i386-linux-gnu/libc.so.6
 ?? ()
TextPlymouth: /lib/plymouth/themes/ubuntu-text/ubuntu-text.plymouth
Title: plymouthd crashed with SIGSEGV in ply_event_loop_process_pending_events()
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
UserGroups:

dmi.bios.date: 05/09/2008
dmi.bios.vendor: INSYDE
dmi.bios.version: v0.3109
dmi.board.asset.tag: Base Board Asset Tag
dmi.board.name: Base Board Product Name
dmi.board.vendor: Intel Corp.
dmi.board.version: Base Board Version
dmi.chassis.type: 1
dmi.chassis.vendor: Chassis Manufacturer
dmi.chassis.version: Chassis Version
dmi.modalias: dmi:bvnINSYDE:bvrv0.3109:bd05/09/2008:svnAcer:pnAOA110:pvr1:rvnIntelCorp.:rnBaseBoardProductName:rvrBaseBoardVersion:cvnChassisManufacturer:ct1:cvrChassisVersion:
dmi.product.name: AOA110
dmi.product.version: 1
dmi.sys.vendor: Acer

Thank you for taking the time to report this crash and helping to make Ubuntu better. This particular crash has already been reported and is a duplicate of bug #849414, so is being marked as such. Please look at the other bug report to see if there is any missing information that you can provide, or to see if there is a workaround for the bug. Additionally, any further discussion regarding the bug should occur in the other report. Please continue to report any other bugs you may find.

visibility: private → public
visibility: private → public
tags: removed: need-i386-retrace
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers